Opinia o 888 RC3 2008r
Opinia o 888 RC3 2008r
Witam, potrzebuje opinii o wyżej wymienionych ósemkach. Czekam na opinie (tylko od osób które mają/miały styczność z nim!!)
Użytkuje amortyzator od 2009r. Na początku miałem problem z ustawieniem go ale wymieniłem sprężynę na miękką. Problem był związany z moją niską wagą. Standardowa sprężyna montowana w tym modelu to twarda ( +90kg ), moja waga to 65kg. Amortyzator ma wadę fabryczną: kiepski lakier, odpada w niektórych miejscach, a w niektórych trzyma się jak dziki. Co do luzów bo czytałem o tym na internecie, w moim modelu nie występują. Nie wiem czy to plotka czy tak się dzieje na prawdę ale sam tego nie doświadczyłem. Jeżdżę już ponad 2,5 roku i nic się nie dzieje. Zaliczyłem na tym modelu wiele tras DH, w Polsce jak i zagranicą: Francja, Włochy czy Czechy. Jeśli chcesz je kupić to z mojej strony je polecam, mam nadzieje, że moje jeszcze długo mi posłużą, choć jeśli bym miał możliwość to wymienił bym je na nowe 888rc3 Evo.
byla wadliwa seria 888 z tego roku - poszukaj w internecie, mi z telefonu trudno rzucic linkiem. Ten rocznik ma beznadziejny lakier jak juz wyzej napisano. Luzy sa duze i uciazliwe, w niektorych egzemplarzach odczuwalne podczas jazdy. Do tego przez dlae slizgi na lagach blednie anoda. Ogolnie lepiej poszukac czegos z nowszych rocznikow.
Re: Opinia o 888 RC3 2008r
Dzięki, poczekam na dalsze wypowiedzi jeszcze
o tych luzach właśnie dużo słyszałem no ale zobaczymy dalej co napiszą.