Poison Taxin
Poison Taxin
Cześć mam pytanie co myślicie ramie Poison Taxin dobra na początek do DH? Długo wytrzyma i czy ma dobre geo?
Czy lepiej wziąść jakiegoś Darta lub NSa?
Czy lepiej wziąść jakiegoś Darta lub NSa?
[S]
-Kiera Truvativ Riserbar
-Kiera Truvativ Riserbar
-
- Kontakt:
Re: Poison Taxin
A co z poisonem jest nie tak? za mała? czy o co chodzi?
[S]
-Kiera Truvativ Riserbar
-Kiera Truvativ Riserbar
-
- Kontakt:
Amortyzator Marzocchi Bomber 150mm qr20.
Rama to chyba 13.5 i boje się że zaraz będzie za mała bo mam 178cm wzrostu i dalej rosne
Kolo oferuje mi tą ramke za 350zł i jest w dobrym stanie. Nie wiem czy wziąść czy szukać jakiegoś surga.
Tylko że surga raczej za takie pieniądze nawet używanego nie wyhacze co o tym myślicie? Ramka podobno niezłe geo i wytrzymała jak na alu + lekkość
Rama to chyba 13.5 i boje się że zaraz będzie za mała bo mam 178cm wzrostu i dalej rosne

Kolo oferuje mi tą ramke za 350zł i jest w dobrym stanie. Nie wiem czy wziąść czy szukać jakiegoś surga.
Tylko że surga raczej za takie pieniądze nawet używanego nie wyhacze co o tym myślicie? Ramka podobno niezłe geo i wytrzymała jak na alu + lekkość
[S]
-Kiera Truvativ Riserbar
-Kiera Truvativ Riserbar
-
- Kontakt:
Taxina 06rok miałem z 66rv, więc mi nie gadaj. To że curare pękały, bo źle użytkowane były to nie wina dobrej firmy..adrian50005 pisze:Poprostu ta firma mnie nie przkonuje, sporo poisionów pęka, nie wiem jak ten meodel.
Jeżeli chodzi o ns-y sa napewno sporo mocniejsze na poczatek i będzie lepsza geometria.
Co za amor chcesz tam włożyć?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
-
- Kontakt:
to są porównywalne ramy:) pozostaje tylko kwestia pieniedzy:)