NS Terra vs NS District 08r vs Truvativ hussefelt
NS Terra vs NS District 08r vs Truvativ hussefelt
Mam do wyboru trzy kierownice :
NS Terra
NS District 08r
Truvativ hussefelt
Którą wybrać pod względem skoków na dircie ? Która lepiej ogarnie na dużych hopach. Mam pytanie co do "Terry" czy ona nie jest za szeroka na jakieś bary w powietrzu ?
NS Terra
NS District 08r
Truvativ hussefelt
Którą wybrać pod względem skoków na dircie ? Która lepiej ogarnie na dużych hopach. Mam pytanie co do "Terry" czy ona nie jest za szeroka na jakieś bary w powietrzu ?
-
- Kontakt:
Re: NS Terra vs NS District 08r vs Truvativ hussefelt
A sorry zapomniałem wspomnieć .
Jak narazie mam amor RST Launch 100 mm po delikatnym tuningu .
Jak narazie mam amor RST Launch 100 mm po delikatnym tuningu .
-
- Kontakt:
Znaczy ja praktycznie nie mam budżetu na kierownice ;D Bo w domu mam hussefelda i disticta a kolega może się ze mną zamienić na Terre za District .
Trzy kompletnie różne kierownice z czego żadna mi tu nie pasuje.
District to nie potrzebna waga a do tego dwie przejściówki musiałbyś założyć.
Terra i Huss to ten sam materiał, podobne wagi i kąty ale różnią się backsweepem na korzyść Hussefelta. I z braku laku założył bym go jeśli jest nie cięty i 50mm.
District to nie potrzebna waga a do tego dwie przejściówki musiałbyś założyć.
Terra i Huss to ten sam materiał, podobne wagi i kąty ale różnią się backsweepem na korzyść Hussefelta. I z braku laku założył bym go jeśli jest nie cięty i 50mm.
Pozwólcie że odświeżę . Mam do wyboru jeszcze NS Habanero . Pytanie kieruje szczególnie do Pana Bombla .
-
- Kontakt:
Co do Habanero, to niestety w moim wypadku sie nie sprawdzila. Wedlug mnie jest latwa to pogiecia/polamania. W moim wypadku nawet nie zauwazylem kiedy to sie stalo, dopiero kolega powiedzial mi, ze mam jakas krzywa kierownice i faktycznie tak bylo. Nie polecam.
Moze nowsze modele zostaly poprawione, ale te z 2009 byly niestety niezbyt wytrzymale.
Moze nowsze modele zostaly poprawione, ale te z 2009 byly niestety niezbyt wytrzymale.
gg: 5838449
Habanero moge mieć z roczniku 2010 (chyba) Wiec opłaca mi się wymienić na District ?
A co z Terra ja bym taka brał.