Jakie obrecze anodowane?
Jakie obrecze anodowane?
Siema, mam zamiar zmienic obrecze na jakies anodowane. Jakie obrecze polecacie? Kolor to czerwony albo niebieski 

-
- Kontakt:
Re: Jakie obrecze anodowane?
obrecze ns chyba zabardzo nie masuja do roweru dh ;p nie wiem jak wasza opinia
-
- Kontakt:
U darta niebieska anoda wygląda naprawdę bardzo dobrze! Czerwone też są ładnie czerwone ale np raz trafiła się chyba jakaś seria która była... różowa. Rok albo dwa lata temu zaplataliśmy kolesiowi koła na ,,czerwonych'' blizzardach, przychodzi po odbiór i mówi, że jakieś takie różowe te koła:/. Rzeczywiście były takie blade jakieś. Rożnica była spora zwłaszcza porównując z raiderem, który miał ładna głęboką czerwień. Podejrzewam, że była to tylko jakaś jedna seria ,,bladych'' obręczy w tym kolorze.
-
- Kontakt:
Zawsze opcją sa obręcze Loaded
http://www.loadedusa.com/products/rims/ ... ,-fr,-dj)/
http://www.loadedusa.com/products/rims/ ... ,-fr,-dj)/
-
- Kontakt:
No nie wiem... Jakoś teraz to wszystkie części "czerwone" darta wyglądają na różowe ;P
Z tego co wiem to różowa to była tylko pierwsza seria obręczy, która została już poprawiona, a o obręcze chodzi mi o obręcze dostępne w polsce bo wiecej zaplace za przesylke 

-
- Kontakt:
waze 90 kg a beda w fulu kola wiec az tak duzego obciazenia nie ma ;p a jakie sa koszty przesylek na ebayu? bo jak drugie tyle to nie oplaca mi sie ;/
-
- Kontakt:
Obręcze Octane One w anodzie są naprawdę boskie. Kolor niebieski albo fioletowy wymiata:)
Przy tym cena ! Teraz można je znaleźć naprawdę tanio.
Przy tym cena ! Teraz można je znaleźć naprawdę tanio.