Prodigy 9,81 - opinie
Prodigy 9,81 - opinie
Witam zainteresowałem sie DH i dirtem i mam pytanie . Mam zamiar sobie kupić rower do dirtu czasami leciutkiego streetu (bunny hoop ,manual itd a że mam dość blisko do lasku wolskiego to raz na jakiś czas mały zjazd czy coś takiego )i postanowiłem kupić prodigy 9,81 bo jak na mój budżet (2000) to wychodzi całkiem fajnie może zmienił bym mu tylko napęd na jakaś przerzutkę ale amor by został 100. Tylko ze jakoś wszyscy mówią na forach że łamią się ,ze straszne badziewie , itd ale z tego co przeszukałem internet i fora to znalazłem raptem 2 fakty połamanej ramy a na jednej był odprysk lakieru w okolicy spawu .I mam pytanie bo może się tu ktoś orientuje co z tymi ramami ,czy faktycznie są takie kiepskie . 

-
- Kontakt:
http://allegro.pl/norco-125-mega-maszyn ... 89203.html to jest lepszy sposób na wydanie 2tysi:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Faktem jest, że rama 9,81 jest kiepska, geo nie powala a jakość i wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Co do wytrzymałości to sam widziałem ze 2 pod główką pęknięte i kilka sztuk z przestawionym tylnym trójkątem. Z czego jedna prawdopodobnie tak z fabryki wyjechała.
2 tysiące to rozsądny budżet, zimą spokojnie upolujesz całkiem godną używkę za te pieniądze.
2 tysiące to rozsądny budżet, zimą spokojnie upolujesz całkiem godną używkę za te pieniądze.