Dwa Rowery dla zielonych pomocy !!! Free Ride & DH

Errorxt
Kontakt:

Dwa Rowery dla zielonych pomocy !!! Free Ride & DH

Post autor: Errorxt »

Witam jestem nowy na DH-ZONE wiedz siemano :)

Chciał bym się poradzić bardziej doświadczonych w sprawie kupna roweru ja i moj brat zaczynamy przygodę z rowerami zajawka na max xD ja juz trochę posmakowałem tego, znajomy porzyczył mi rower i zabrał mnie na trasę , zaraz potem zakupiłem AVALANCHE 3.0 no i hmmm trochę słabo wypadł na dziendobry wymiana kół po dość hardcorowym skoku xD i paru innych części a po 3 mies. i tak mi go ukradli :evil: ale przejdzmy juz do sedna sprawy i tak na poważnie nasza pula to 2.000 [+ -] £ ....( na łepka) rowerek do Free ride & DH

jak na razie próbujemy ogarnąć co i jak ceny,części itd ...

aha no i czy lepiej składać rower samemu czy kupić cały bo np. znam się dobrze na kompach i nigdy bym nie kupił gotowego kompa raz ze cenowo kompletnie się nie opłaca a dwa części jedne lepsze drugie gorsze i zależy do czego..... itd wiedz proszę o radę bo nie mam zielonego pojęcia co i jak w tej dziedzinie :)

:wink: pozdrawiam
monster11pl
Kontakt:

Re: Dwa Rowery dla zielonych pomocy !!! Free Ride & DH

Post autor: monster11pl »

Macie po 10k pln na rowery na początek kariery :?: :shock: fuck
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Cenowo niemal zawsze się opłaca. Ja bym nie brał gotowca ze względu na to jak są poskładane.
matin89
Kontakt:

Post autor: matin89 »

http://allegro.pl/santa-cruz-v10-07r-bo ... 73631.html Może to ? Cena nawet fajna i osprzęt też, typowa zjazdowka.
ODPOWIEDZ