Rowerek do dualu
-
- Kontakt:
Rowerek do dualu
Mam na ten cel okolo 4000złociszy
Doradzcie cos wacpanowie tak jak w temacie
z góry dzienkuje :]
Doradzcie cos wacpanowie tak jak w temacie
z góry dzienkuje :]
To nie jest żadna polityczna prowokacja to zwykły żyg
-
- Kontakt:
nie bierz scprapa!
jak masz 4 tysie to albo kone stuff juz
albo shred i dokupic amor.
serious
do kony shred jakiego drop offa lub cos w tej tonacji (moze dj? nawet wedge...) bo ten amor w niej dawany jest... no jest :P
poszukaj topica o konie shred. nie chce mi sie powtarzac.
a dalsza kase mozesz kupic sobie rekawice ochraniacze na golenie (nogi a nie od amorka :P) i np kask
hm w stuffie to nie wiem co masz wymieniac juz nawet :P a w shredzie amorek. a i ramka 13 max 15 :P ale ja bym sie sklanial bardziej do 13 :D
jak masz 4 tysie to albo kone stuff juz
albo shred i dokupic amor.
serious
do kony shred jakiego drop offa lub cos w tej tonacji (moze dj? nawet wedge...) bo ten amor w niej dawany jest... no jest :P
poszukaj topica o konie shred. nie chce mi sie powtarzac.
a dalsza kase mozesz kupic sobie rekawice ochraniacze na golenie (nogi a nie od amorka :P) i np kask
hm w stuffie to nie wiem co masz wymieniac juz nawet :P a w shredzie amorek. a i ramka 13 max 15 :P ale ja bym sie sklanial bardziej do 13 :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
RB'iacze sa wypas. tylko z tego co wiem to zazwyczaj spotykany to rozmiar 16". ktos mi kiedys mowil ze z reszta to jedyny rozmiar, ale glowy nie dam uciac
za 4tys mozesz zlozyc wypasionego sprzeta do dualu. tu sa plusy ze zawsze jakas okazaj na czesci sie trafi, no i amsz satysfakcje ze wszystko sam zrobiles
za 4tys mozesz zlozyc wypasionego sprzeta do dualu. tu sa plusy ze zawsze jakas okazaj na czesci sie trafi, no i amsz satysfakcje ze wszystko sam zrobiles
sikun jestes...
-
- Kontakt:
agang hmm... mzoe :)
ale ja sie w strone ony sklaniam kurcze jakos tak :P
sjkladac - czemu nie :P tylko to trza szuakc itp :P ale frajda jest :d ja swoejgo bika zlozylem praktycznie od podstaw :P kupilem xc i wymienilem prawie wszystko w nim :)
ale ja sie w strone ony sklaniam kurcze jakos tak :P
sjkladac - czemu nie :P tylko to trza szuakc itp :P ale frajda jest :d ja swoejgo bika zlozylem praktycznie od podstaw :P kupilem xc i wymienilem prawie wszystko w nim :)
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: