ja to mam pecha...
ja to mam pecha...
od kilku dni przestałem wierzyć w swojej szczęście i przsetałem wydawać kase na zakłady w totku. tym razem napisałem sobie numerki na kartce i nie wysłałem zakładu... i wiecie co się stało? wykreśliłem takie numerki: 2, 8, 11, 28, 32, 40. a wiecie jakie były wylosowane?? 2, 11, 28, 32, 40, 45!!!!! trafiłęm piątkę!! i nie wysłałem zakładu!! bym miał tyle kasy na bike'a!!!! od teraz znowu będe grał w totka. może szczęście znowu mi dopisze i tym razem wyśle zakład?? zdażyło się komuś coś takiego?? ktoś miał większego pecha niz ja?? tylko nie pisać że trafiliście szóstki kiedy była kumulacja 20,000,000 i nie wysłaliście zakładu.
-
- Kontakt:
Jakim znajomy, krewny (nie wiem bo mi to babcia opowiadala :P) gral regularnie od 3 lat, te same liczby. I pewnego pieknego dnie bardzo mu sie spieszylo na pociag i nie wyslal...... no i dalej chyba znacie..... wypadly dokladnie te same liczby ktore by puscil...
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike