Pedaly DaBomB a HT - roznica ?

tsuful_zoo
Kontakt:

Pedaly DaBomB a HT - roznica ?

Post autor: tsuful_zoo »

Witam
Moje Prerunnery lapia takie luzy ze az mnie glowa boli jak to mozliwe dlatego rozgladam sie za zamiennikami i wpadly mi w oko DaBomby Bare Bones ktore beda mieli na CRC za dwa miechy co mi pasuje. Nie chce sie pakowac znowu w cos co bedzie sie telepac na wszystkie strony wiec pedaly na bushach odpadaja. Problem polega na tym iz na stronie HT maja prawie identyczne pedaly model AE01 i w opisie jest ze kreca sie na dwuch bushach i jednym lozysku , natomast w oposie DaBomb'ow jest ze kreca sie tylko na lozyskach.
Nie pomaga fakt ze na zdieciach DaBomb'a widac kawalek czegos niebieskiego co moze lecz nie musi byc bushem.
Wystarczy gadania , pytanie brzmi na czym w rzeczywistosci kreci sie ten DaBomb ? 
Z górki dziex

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Przeciez da bomb mógł sobie zamówic wersje na innych łożyskach.

Swoja droga ile masz prerunnery, ze już ci telepią? U mnie po sezonie jest spoko.
tsuful_zoo
Kontakt:

Post autor: tsuful_zoo »

Juz prawie trzeci sezon. Oski tylko leciutko wytarte ale nia az tak by byl na pedalach luz kurcze prawie 2mm na boki + pewnie dwa razy wiecej wzdluz :shock: . W kwietniu wymienialem bushe :/
Ja nie mowie ze niemogli sobie zamowic tylko z lozyskami tylko wolal bym wiedziec takie rzeczy zanim zamowie towar dlatego pytam ;)
EDIT:
poprawka. sprawdzilem maile i Tyler wyslal mi bushe dokladnie 11 sierpnia :o

ODPOWIEDZ