Która rama najlepsza ?
Która rama najlepsza ?
Witam!
Mógłbym poznać wasze opinię dotyczące poniższych ram lub otrzymać inne propozycje ?
Rama , które mam na oku to :
Specialized Demo 8 z 2006 ,
IH sunday ,
Jamis Dakar Bam 2 ,
SC Vp-free ,
SC V10.
Z góry dzięki za pomoc!
Mógłbym poznać wasze opinię dotyczące poniższych ram lub otrzymać inne propozycje ?
Rama , które mam na oku to :
Specialized Demo 8 z 2006 ,
IH sunday ,
Jamis Dakar Bam 2 ,
SC Vp-free ,
SC V10.
Z góry dzięki za pomoc!
SPRZEDAM BOXXERA RACE 2010 WRAZ Z MOSTKIEM SUNLINE
12332970
12332970
-
- Kontakt:
James 2011 ,mlynooo pisze:a roczniki ?
Demo 06,
Reszty ram nie mam ustrzelonych , tylko modele

Interesuje mnie tylko sama rama.mlynooo pisze:btw. jest teraz fajny Jamis na allegro (cały rower) na super osprzęcie.
Rama posiada nowy trójkąt model z 2011 , ten przeprojektowany , więc z tym nie powinno być najmniejszego problemu.Spaced pisze:Jamisa tez bo lubiły pękać
Głównie pod DH=disbrainer= pisze:do czego ma byc najlepsza?
SPRZEDAM BOXXERA RACE 2010 WRAZ Z MOSTKIEM SUNLINE
12332970
12332970
-
- Kontakt:
Specialized Demo 8 z 2006 - przereklamowany staroć z kiepawą geo, pęka i ciężkie
IH sunday - główka, też drogi, jak już ew. brać, to tego najlżejszego
Jamis Dakar Bam 2 - nic specjalnego
SC Vp-free - rama enduro z większym skokiem
SC V10 - te nowe są fajne, ale 4k trzeba mieć
Ja bym brał Norco, to sobie wystarczy kąty główek porównać. Sry, ale 65 st. i więcej to nie jest kąt do DH, tylko do jazdy po płaskim. Poza tym będzie najnowsze i na pewno najmocniejsze za mniejszą kasę. Orientacyjnie 4200g jakby się ktoś pytał.
IH sunday - główka, też drogi, jak już ew. brać, to tego najlżejszego
Jamis Dakar Bam 2 - nic specjalnego
SC Vp-free - rama enduro z większym skokiem
SC V10 - te nowe są fajne, ale 4k trzeba mieć
Ja bym brał Norco, to sobie wystarczy kąty główek porównać. Sry, ale 65 st. i więcej to nie jest kąt do DH, tylko do jazdy po płaskim. Poza tym będzie najnowsze i na pewno najmocniejsze za mniejszą kasę. Orientacyjnie 4200g jakby się ktoś pytał.
Wbrew pozorom az takich cudów nie trzeba. Sunday dobrze z 5them pracuje, jakby dać tam takiego po tunie avalanche (albo zrobieniu tune samemu w domu bo jest tona opisanych w necie) to za ta kase fajna rama. I mocna, a to ważne. Jak sie chce bardziej aktualnie to głowka pozwala na pakowanie sterów zmieniajacych geo i jest git.matin89 pisze:Lub tak jak Cubus5 pisze. Bierz Sandeja, tez go mogę szczerze polecić. Jeśli będzie miał w zestawie damper po pushu to na praca nigdy nie będziesz narzekał.
-
- Kontakt: