ubezpieczenia dodatkowe
ubezpieczenia dodatkowe
Obecnie nie jestem nigdzie ubezpieczony (nie pracuje a z bezrobocia mnie wywalili ) , znacie jakąś firmę ubezpieczeniową która zapewni mi opiekę medyczna .Na przykład jak trafie do szpitala to nie będę musiał się martwic kosztami , zajmą się wszystkim , bo jakieś zwykle ubezpieczenie to mi wypłaci odszkodowanie po wszystkim a za szpital ja będę musiał płacić a te koszty wcale nie są małe .
Pewnie cię wydymają jeśli to jakaś tania firma.
Wydaje mi się że składki na nfz można płacić kiedykolwiek. Inna sprawa że ta instytucja to pomyłka ale na tą chwilę wg mnie najlepsza opcja do dojenia kasy. Płacisz składkę jak chcesz iść do lekarza i przez miesiąc za darmo all :P Inna sprawa że w miesiąc to się do specjalisty nie dostaniesz raczej.
No i nie działa jak karetkę chcesz bo nie wiesz kiedy się zdarzy wypadek.
Wydaje mi się że składki na nfz można płacić kiedykolwiek. Inna sprawa że ta instytucja to pomyłka ale na tą chwilę wg mnie najlepsza opcja do dojenia kasy. Płacisz składkę jak chcesz iść do lekarza i przez miesiąc za darmo all :P Inna sprawa że w miesiąc to się do specjalisty nie dostaniesz raczej.
No i nie działa jak karetkę chcesz bo nie wiesz kiedy się zdarzy wypadek.
inne firmy maja w ofercie zabiegi planowane , ale nie biorą pod uwagę jakiś nagłych wypadków (karetka , jakieś operacje czy badania które trzeba zrobić od razu ) oni zapłacą tylko ja się przez nich umówisz z lekarzem na jakiś tam termin . Ale wszystkich firm nie sprawdziłem , może gdzieś jest jakaś . Za to za granica jest full serwis , pzu wiem ze oferuje pełen zakres pomocy medycznej za granica , ale nie w polsce .