Witam mam problema kupiłem ostatnio Ninje 2,35 i na obreczy DX w moim Ballisticu Team dual niestety ocierało:/(jak to Ninja wysoka)o rame, więc jestem zmuszony dać ją do przodu a do tyłu pilnie coś kupic taniego.Myśle że Kende Kinetic będe musiał wziąść ma ktos ją z tyłu ?? wytrzymuje dobijania itp. Może macie coś lepszego w małej cenia. Prosze o pomoc. Z góry thx. Pozdro.
Ja mam kineticsa ale zalezy do czego bedziesz urzywal rower bo jesli jezdzi sie z malym cisnieniem (jak ja) to pare drutow popekalo (jak mi) i generalnie miekka jest a co za ty idzie dosyc szybko sie zdziera ale za to ma bardzo dobra przyczepnosc a jesli bedziesz jezdzil z optymalnym cisnieniem to spokojnie daje rady
kenda kintetics jest nie najgorsza ale jak nabijesz za mało tlenu to snejk murowany a jak dobrze dobijesz to jest spoko sam mam 2 kendy ale są już (po jednym sezownie) do wymiany bo sie dośc szybko starły z przyczepnoscia trzeba uważać bo można ładnego kreta machnąć :D
witam ja moge ci sprzedac moją kende kinetics 2,35 za 35zl uzywana okolo pol roku jest zdarta ale nie na maxa bo nie mialem z ty;u hampla przez dlugi czas
ewentualnie moge tez sprzedac Maxxisa Hiegh roller 2,35 za 50zl uzywana okolo 4 miechow bierznik jest narazie caly uzywana byla z przodu