Witam
Jestem w posiadaniu roweru Haro Extreme X6 Comp. Tu widać go w całości, mój różni się nieznacznie: http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/6 ... e.X6.Comp/
Aktualnie posiadam w nim nowy amorek Marzocchi 55 TST2 160mm. Chcę go wymienić na coś większego. Czy kupno dwupółki o skoku 200mm, jak boxxer czy 888 to dobry pomysł, czy lepiej nie kupować do niego nic większego, niż 66 ze 180mm skoku?
W ptym sezonie mam zamiar wziąć się poważnie za downhill, stąd moje zmiany. W następnym roku planuję wymianę ramy. Kwestia, czy większy amortyzator nie zmieni mi tak diametralnie geometrii i efektywności jazdy na obecnej ramie?
Pozdrawiam
Rama, geometria i większy amortyzator
-
- Kontakt:
Najlepiej zapytać Haro, będziesz na 100% pewny że można lub nie.
tu masz mail:
mtbcontact(@)harobikes.com.
Jak nie ogarniasz angielskiego to mogę Ci tu treść napisać, a Ty sobie wkleisz to w maila.
Ja miałem podobny problem z Commencalem, odpowiedzieli mi następnego dnia, i mam 100% pewności teraz co można, a czego nie
tu masz mail:
mtbcontact(@)harobikes.com.
Jak nie ogarniasz angielskiego to mogę Ci tu treść napisać, a Ty sobie wkleisz to w maila.
Ja miałem podobny problem z Commencalem, odpowiedzieli mi następnego dnia, i mam 100% pewności teraz co można, a czego nie