Witam ,mam zamiar kupić ramę specialized demo 8 2012 i potrzebuje opinię co o tej ramie myślicie czy za te pieniądze jest warto ją kupić czy jest przereklamowana????? Z góry dzięki za pomoc....
Dobra rama ale 11tysięcy za tą rame to żart nie cena jak za 7-9zł masz fajną konkurencje wcale nie gorszą (Legend, Mondraker, V10 carbon, Norco nowe pewnie)
Las3k_91 Ldz pisze:Najbardziej na rynku, AVE HILL!
Bez przesady. Rama nie musi byc zła bo jezdzi na niej Hill. Jakby polska cena była podobnie proporcjonalna do konkurencji jak jest w US to by na prawde była fajna okazja ale za tą cene to prawie cały rower szło złozyć na legendzie i boxxerze Wc jak sie dobrze ogarniało ceny.
Kendziior11 pisze:Jeżeli w grę wchodzą używki to za te pieniądze tez miałbys niezły sprzęcior
Dokładnie jak kolega mówi. jak dobrze poszukasz to złozysz rower gdzie 3/4 czesci łacznie z ramą bedzie nowe, a reszta prawie nowa. Albo kupisz używke komplet w stanie igła i wypas.
No właśnie ten za 15k ma tylko Vana RC. Jeździłem na nim, w życiu bym tyle nie dał za rowerem z Boxxem RC, Vanem i kupą nonejmowych części Speca. Magii nie czuć.
Tylko że Legend'a jest ciężko kupić. Swego czasu szukałem i jedynie za granicą są. No i jedynie na rowerowy.com można go kupić w dobrej cenie jak ktoś ma 12% zniżki. Chyba że Spaced widziałeś je gdzieś, gdzie je można kupić ?
matin89 pisze:Tylko że Legend'a jest ciężko kupić. Swego czasu szukałem i jedynie za granicą są. No i jedynie na rowerowy.com można go kupić w dobrej cenie jak ktoś ma 12% zniżki. Chyba że Spaced widziałeś je gdzieś, gdzie je można kupić ?
Były na rowerowym. Teraz TWR jest dystrybutorem. Trzeba do nich napisać i dowiedziec sie o cene nową.
Cóż za piękne info - w końcu Banshee będzie miał ktoś normalny. Nie to co 7Anna - nie wiedzą co sprzedają i nie są nawet w stanie ramy sprowadzić ...
Cena Speca zawsze była wysoka,a że waluty szaleją to jest już kosmos