Jaki sposób wysyłki? Jaki kurier? Przesyłka Anglia-Polska
Jaki sposób wysyłki? Jaki kurier? Przesyłka Anglia-Polska
Witam. Chciałem ściągnąć z Anglii kilka gratów dla siebie i dziewczyny jednak nie wiem jak jest z przesyłką. Jaki kurier jest najtańszy i jaki sposób wysyłki najbardziej się opłaca? Chodzi o wysyłkę amortyzatora. Dodam że w DHL według wyliczeń wyszło mi 490zł co się nie opłaca. Da radę zrobić tak żeby przesyłka wyniosła nie więcej niż 150-200zł? Proszę o pomoc.
50Ł za amor mniej więcej, 60Ł za ramę by wyszło. Royal Mail. Funt obecnie ma zły kurs. Ja płaciłem paypalowym 4,83zł i wyszło w miarę rozsądnie. Średni był wtedy 4,65. Teraz średni masz 5zł.
Zastanów się czy nie opłaca ci się lecieć na krótką wycieczkę do Anglii z RyanAir czy WizzAir. Mnie by to wyszło z opłatami chyba 100zł drożej niż przesyłka a jeszcze krótka wycieczka 2-3 dniowa by z tego była bo nie było biletów powrotnych na ten sam dzień :P
Zastanów się czy nie opłaca ci się lecieć na krótką wycieczkę do Anglii z RyanAir czy WizzAir. Mnie by to wyszło z opłatami chyba 100zł drożej niż przesyłka a jeszcze krótka wycieczka 2-3 dniowa by z tego była bo nie było biletów powrotnych na ten sam dzień :P
Policz sobie jak śmieszna różnica w cenie jest przy 50 funtach. Jak kupujesz coś za 500 w górę to jest sens patrzeć na kurs.pietryna pisze:50Ł za amor mniej więcej, 60Ł za ramę by wyszło. Royal Mail. Funt obecnie ma zły kurs. Ja płaciłem paypalowym 4,83zł i wyszło w miarę rozsądnie. Średni był wtedy 4,65. Teraz średni masz 5zł.
http://en.europarcels.eu/cennik Ta firma wysyłała mi kilka paczek między innymi z uk i było ok. Raz zgubili etykietę ale pomijając opóźnienie nic się nie stało.