Riders Organized FULL!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
już jest FULL http://www.youtube.com/watch?v=xR-hu0FIaso
-
- Kontakt:
Na waszym miejscu bym się nie przejmował,bo na forum prawie wszystkie amatorskie filmy zostały zjechane
Zawsze jest za wolno,za małe rzeczy tylko nikt tego jeszcze jakoś nie zrobił sam
Mam już kilka doświadczeń i im dłuższy film się robi tym jest ciężej - film 7min,a kilkanaście dni na kręcenie i budowanie,gdzie gdy widzisz na żywo mówisz jakie to duże,a jak potem oglądasz to nasuwa się myśl "że jak to ku... wygląda"
PS: przestańcie nagrywać jak ktoś podchodzi z rowerem,bo aż się rzygać chce - co jest fajnego w oglądaniu męskiego tyłka ?

PS: przestańcie nagrywać jak ktoś podchodzi z rowerem,bo aż się rzygać chce - co jest fajnego w oglądaniu męskiego tyłka ?

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Z własnego doświadczenia wiem, że naprawdę warto spędzić więcej czasu nad daną produkcją. Nagrywać nie jeden wypad, tylko kilka, żeby mieć możliwość wyboru materiału (kombinowanie z ujęciami itp.) i nie trzeba wsadzać czegoś na siłę, by trochę chociaż trwało.
Tak samo przy montażu. Lepiej sobie zrobić połowę w jeden dzień. Na następnym dzień to przejrzeć i się zastanowić, wprowadzić ewentualne poprawki i robić drugą połowę. I radzę też od razu nie wsadzać tylko się z tym przespać, oglądnąć na następny dzień i dać komuś do oceny. Jeśli trzeba to poprawić, no i wsadzać dopiero.
Tak samo przy montażu. Lepiej sobie zrobić połowę w jeden dzień. Na następnym dzień to przejrzeć i się zastanowić, wprowadzić ewentualne poprawki i robić drugą połowę. I radzę też od razu nie wsadzać tylko się z tym przespać, oglądnąć na następny dzień i dać komuś do oceny. Jeśli trzeba to poprawić, no i wsadzać dopiero.