[Pomorze] jeździ ktoś?

dh_fr
Kontakt:

[Pomorze] jeździ ktoś?

Post autor: dh_fr »

siema mam pytanie czy jeżdzi ktoś na pomorzu i zna jakieś fajne miejscówki gdzie można pojeżdzić w dh i nie tylko .Pozdrawiam
Wredny
Kontakt:

Post autor: Wredny »

Pomorze długie i szerokie :) zalezy jaki region skad jestes gdzie jezdzisz i przede wszystkim co jezdzisz ? terenow do jazd jest sporo ale trzeba wiedziec gdzie sie chce
\m/
dh_fr
Kontakt:

Re: [Pomorze] jeździ ktoś?

okolice gdańska ale jak gdzieś by była dobra traska to bym transport znalazł
kurkos
Kontakt:

Post autor: kurkos »

W Gdyni masz pare miejscowek- pustkach cisowskich, w redlowie (nie jestem pewien czy dalej dziala, bo dawno nie bylem), w Sopocie na smolnej tez jest traska, w Rumii tez sa ze 3 traski, w Gdansku na zaspie masz 3 obok siebie- zielona, wicke i tomaka (ktorego trzeba wyremontowac w koncu ;p) tez na osowej jest borodziej. Miejscowek jest pare ;p Jak jestes z Gdanska to zagadaj do chlopakow z okolicy, ktorzy smigaja to Ci powiedza co gdzie jest, bo to co wymienilem to pewnie nie wszystko co sie znajduje w 3miescie ;p
dh_fr
Kontakt:

Re: [Pomorze] jeździ ktoś?

dokładnie to łebno sprawdz na zumi byłem w sopocie , w rumi i w wejherowieale w wejherowie cienko a na tych pozostałych spoko chętnie się dowiem gdzie dokładnie są fajne miejscówki chodzi o dh .nie jeżdze zawodowo można powiedzieć że lepiej niż amator :D jak byś mógł to wyślij mi na pw dokładnA lokalizacje gdzie trasa się znajduje bo jak jechałem do rumi to najpierw pół godziny szukałem ale na końcu tej drogi ns-a nie dało się zauważyć ,dzięki pozdrawiam
ODPOWIEDZ