[Pomorze] jeździ ktoś?
[Pomorze] jeździ ktoś?
siema mam pytanie czy jeżdzi ktoś na pomorzu i zna jakieś fajne miejscówki gdzie można pojeżdzić w dh i nie tylko .Pozdrawiam
Re: [Pomorze] jeździ ktoś?
okolice gdańska ale jak gdzieś by była dobra traska to bym transport znalazł
W Gdyni masz pare miejscowek- pustkach cisowskich, w redlowie (nie jestem pewien czy dalej dziala, bo dawno nie bylem), w Sopocie na smolnej tez jest traska, w Rumii tez sa ze 3 traski, w Gdansku na zaspie masz 3 obok siebie- zielona, wicke i tomaka (ktorego trzeba wyremontowac w koncu ;p) tez na osowej jest borodziej. Miejscowek jest pare ;p Jak jestes z Gdanska to zagadaj do chlopakow z okolicy, ktorzy smigaja to Ci powiedza co gdzie jest, bo to co wymienilem to pewnie nie wszystko co sie znajduje w 3miescie ;p
Re: [Pomorze] jeździ ktoś?
dokładnie to łebno sprawdz na zumi byłem w sopocie , w rumi i w wejherowieale w wejherowie cienko a na tych pozostałych spoko chętnie się dowiem gdzie dokładnie są fajne miejscówki chodzi o dh .nie jeżdze zawodowo można powiedzieć że lepiej niż amator
jak byś mógł to wyślij mi na pw dokładnA lokalizacje gdzie trasa się znajduje bo jak jechałem do rumi to najpierw pół godziny szukałem ale na końcu tej drogi ns-a nie dało się zauważyć ,dzięki pozdrawiam