krecik4444 - oszust !!!

ryder
Kontakt:

krecik4444 - oszust !!!

Post autor: ryder »

Siema. Jeszcze niedawno miałem akcję z amortyzatorami, a mój pech dalej się ciągnie. Na DH-zone w dziale giełda znalazłem ciekawe ogłoszenie z hamulcami juicy 7, jak się okazało miał jeszcze strokery ryde za 300zł, chciałem zaoszczędzić to wiadomo wziąłem hayesy. A że mieszkał 30km ode mnie to bez zawahania umówiłem się na odbiór osobisty. Już myślałem, ze jak je odbiorę osobiście to nic nie będzie z nimi, a tu zonk. Założyłem je i po godzinie jazdy mokre klocki od płynu, tarcze za niedługo też by były. I co najgorsze wszystkie 4 tłoczki ciekną. Od razu się z nim skontaktowałem, a on odpisał "heble kumpel pewnie popsikał wd40" i zerwał kontakt, nie chce się po ludzku dogadać nawet :evil: Dowiedziałem się od jednej osoby, że ja nie jestem jedyną ofiarą, ponoć z 5-6 już takich oszukanych jest przez niego. Teraz chce sprzedać j7, które są zajechane na maxa. Czy są na dh-zone ludzie, którzy mieli z nim styczność? Proszę o pomoc. Takim sposobem to ja chyba rower na zimę ukończę :evil: jakby co to jego adresu nie mam, jedynie fona/gg/pocztę/ imię i nazwisko :D
Michal9999
Kontakt:

Re: krecik4444 - oszust !!!

Post autor: Michal9999 »

ryder pisze:pocztę
Jak masz pocztę to adres też powinieneś mieć :mrgreen:
Znowu taka sprawa.... skąd się to wszystko bierze (czyt.oszuści)??
No nic, życzę jak najszybszego rozwiązania sprawy :wink:
Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
Bajkersik
Kontakt:

Post autor: Bajkersik »

Z tego co wiem to ty też nie jesteś taki święty. Kupiłem ten rower od osi0717 który wyjechał i pisałem z nim na gg na temat roweru i akcji która była na dh zonie. I do dziś nie odesłałeś mu wszystkiego co ci wysłał. Rozumiem że zrobił cie w h*ja ale oddał hajs, wiec wypadałoby oddać wszystko. Jeśli chcesz po południu udostępnie archiwum z gg.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

ryder pisze:strokery ryde
ryder pisze:wszystkie 4 tłoczki
ryder pisze:A że mieszkał 30km ode mnie to bez zawahania umówiłem się na odbiór osobisty.
ryder pisze:jakby co to jego adresu nie mam
Wiesz o czym piszesz?
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Vin-2 tloczki na zacisk razy 2 zaciski daje nam 4 tloczki.zapewne chodzi o to ze cieknie z kazdego jednego tloczka.
A odbioru osobistego raczej nie zalatwia sie w domu-przynajmniej ja obcych do domu nie wpuszczam-podejrzewam ze poczta= adres email
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
zero100
Kontakt:

Post autor: zero100 »

Najwyrazniej wszyscy jestescie siebie warci.
Może załatwcie to w realu a nie wirtualu??
ryder
Kontakt:

Post autor: ryder »

Fakt, zmęczony wczoraj byłem i napisałem trochę "nie po naszemu". Chętnie bym to załatwił osobiście, lecz nie mam adresu zamieszkania (z pocztą chodziło o e-mail), a on nie chce się dogadać w najmniejszym stopniu przez gg/telefon. Na odbiór umówiłem się w innym miejscu w mieście. Rozumiem, żeby jeden uszczelniacz poszedł, ale nie wszystkie 4 :evil: I się trochę zawiodłem bo wydałem 300zł na heble, które okazały się zajechane. Jedna osoba pisała mi, że nie tylko mnie tak zrobił i już kilka osób go ściga za wałki, chciałem wiedzieć, czy jest to ktoś z was. Pozdro :D
Bajkersik
Kontakt:

Post autor: Bajkersik »

Niestety tamten temat zamknięty wiec pisze tu. Ryder wypowiedz się czemu nie zwróciłeś wszystkich części po tej akcji z juniore i dropem.
bartekSS
Kontakt:

Post autor: bartekSS »

Kolego miałem nie co inną przygodę z tym użytkownikiem. Chciałem kupić od niego amorka pod koniec listopada. Wszystko fajnie mielismy załatwiać pod koniec tygodnia. Takim zwlekaniem wyjazdami tego 'kolegi' przeciągnęło się to do moich ferii 12lutego ;/ Przed feriami wciskał mi kit ze złamał 66rc3 ;|. Co później okazało się że je sprzedał za 50zł więcej a obiecywał mi od listopada ze jest zaklepany dal mnie. Na końcu WYŚMIAŁ mnie ze tyle czekałem na kupno amortyzatora. Na gg masz na pewno nr. A na Pinkbike masz tutaj : http://krecik4436.pinkbike.com/ .

PS. Jak mu będziesz prostować nos to pozdrów go ' od kolegi od 66rc3"
Maciex09
Kontakt:

Post autor: Maciex09 »

16lat ma...
najlepiej byłoby Ci załatwić tel do jego rodziców
http://tnij.org/p4e4 Scott Voltage YZ 25 + Mz Drop Off II
http://tnij.org/p4qp Pinkbike
kemi66
Kontakt:

Post autor: kemi66 »

Akurat miałem kupić od niego juicy 7 dzięki bogu kupiłem ramę.
ODPOWIEDZ