Odkąd pierwszy raz zobaczyłem rower do DH wiedziałałem że to jest coś dla mnie...no ale nie stety los mi nie sprzyjał i nie uzbierałem wystarczającej liczby pieniążków...i mam takie pytanie, bo pomykam w DJ, DUAL, ale w przyszłości chciał bym DH no a że w zasadzie to już teraz zaliczam na swoim sztywniaku niezłe zjazdy i wogule nie oszczędzam swojego sprzętu to mam takie pytanie czy opłaca mi się zakupić zbroje i FF.?????????????
Tak niestety jest. Powinno sie na pierwszym miejscu zainwestowac w ochraniacze itp. Ja niestety nei jestem tego przykladem i jestem skazany na dziurki w nogach :)
jak zaczynasz ostro katowac jakis fr i zjazd to koniecznie ff i cos na korpus..bo wypadek to takie dziwne cos ze nigdy tego nie ma dopoki sie nie wydarzy...
a umiejetnosciami i super technika nie uchronisz sie przed kamykiem ktory uskoczyl spod kola i przez niego zaczynasz ty robic table topa a rower dalej jedzie prosto
zawsze sie oplaca, to sa rzeczy ktore starczaja na kilka sezonow (no chyba ze sie skreszujesz) przez dlugi czas tez gralem twardziela i jezdzilem bez kasku i ochraniaczy, ale po zaliczeniu ostatnio gleby (szczegoly na zdjeciu) dupka mi zmiekla........