Yoo wybiera się jakaś ekipa z Krakowa z wolnym slotem na transport sprzętu? Chętnie dorzucę na paliwko jakieś grosze co by to przy tych cenach paliwa taniej wyszło
Chciałbym tam być na sobota + niedziela, z noclegiem lub bez.
Czekam na info
pzdr
jest na forum obecnie temat o oponach, z ktorego wylecialy posty odnoszace sie do rzeczowych informacji zawartych na innym forum. nazwa tego forum wrecz wystepuje w nazwie tematu w ktorym aktualnie piszemy, wiec stad moje pytanie :]
yaaz - chodzi Ci o osoby chetne na transport? Ja sie zglaszam w razie czego:) Tylko czy Ty wybierasz sie na samo enduro? Bo mi w sumie bardziej zalezy na joy-ride i zawodach dh... No i jakis nocleg tam w Myslenicach trzeba by ogarnac
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Na joya jedziemy prawdopodobnie we 3 z Lublina, mamy wolne miejsca. Z Krakowa rowerami na miejsce, nie jest daleko, ktoś chętny? Najprawdopodobniej w czwartek o 13.30 będziemy w Krakowie.
ja najchętniej szukam osoby która jedzie tam samochodem i ma wolne miejsca
GgG 35km na 20kg'owym rowerze pod górke troche ciężko , na południe z krk cały czas pod górę hehe, to jest ostateczność, zajechać ztyrany na zawody to nie jest najlepsze rozwiązanie
z noclegiem w myślenicach myslę, że nie będzie problemu, aczkolwiek moge sie mylić xd