Miał ktoś styczność z tymi ochraniaczami? Jak wygląda sprawa z rozmiarówką? Słyszałem ze zaniżona. Chciałbym też się dowiedzieć, czy się nie zsuwają w czasie jazdy, żeby nie było trzeba ich co rusz poprawiać i czy są w miarę wygodne.
Pozdrawiam.
Krk Masochist na łokcie
-
- Kontakt:
Miałem styczność z dwa lata temu, w Olsztynie wypożyczali na czas zawodów.
Ja mam generalnie malutką rękę, a rozimar L ledwo naciągnąłem. Większość kumpli jeździła z nimi na przedramionach, bo na łokcie po prostu nie wchodziły. O komforcie się nie wypowiem, tak uciskały ze względu na rozmiar że trudno mówic o wygodzie
Być może to była jakaś dziwna seria, ale jeśli każde mają taką rozmiarówkę, to trochę słabo :/
Ja mam generalnie malutką rękę, a rozimar L ledwo naciągnąłem. Większość kumpli jeździła z nimi na przedramionach, bo na łokcie po prostu nie wchodziły. O komforcie się nie wypowiem, tak uciskały ze względu na rozmiar że trudno mówic o wygodzie

Być może to była jakaś dziwna seria, ale jeśli każde mają taką rozmiarówkę, to trochę słabo :/
http://brooce.pinkbike.com