Marzocchi 888 rc ślizgi
-
- Kontakt:
Marzocchi 888 rc ślizgi
Proszę o pomoc w zlokalizowaniu kompletu ślizgów ( górne, dolne, dystanse) do marca 888 rc z 2005 roku. Dostane je w polsce ? bo nie widzi mi sie zamawianie z crc, a gregorio aktualnie nie ma na stanie. Kumpel podrzucił mi amor do serwisu , i okazało sie że ma luzy po 2 mm a ślizgi były wytarte na równi z dystansami, wiecie, amor miał być cacy po serwisie itp a kolega wpadł na mine z nim i trzeba to ogarnać bo sezon idzie.
Back in black
-
- Kontakt:
Do tego stopnia że łapałeś lagi górne, dolne i w rękach jak zginałeś do przodu i do tyłu pukał. po ok. 2 mm luzu na ladze. Wewnatrz między slizgami górnymi i dolnymi są takie aluminiowe dystanse, to ślizgi były na równo z nimi wytarte, dziwię sie ze amor anody nie zgubił, obecnie są one zdemontowane z dolnych lag, uszczelki są, olej jest , nie ma ślizgów i w sumie siedzę w ciemnej dupie z tym amorem.... mi to zawsze na serwis takie padliny przysyłają....
Back in black
Ale widać że ślizgi starte? Ta szara powierzchnia zniknęła(gdzieś takie już widziałem - chyba nawet ty mi wysłałeś zdjęcie swoje)? Bo tam fabrycznie jest naprawdę dużo luzu. Ja(bardziej wszyscy wokoło...) myślałem że we wszystkich amorach mam luz niesamowity a posłałem do gregorio i okazało się że tak ma być i ślizgi są ok.
Czy to shiver 2001 czy 888rc2x czy 888rc3 ata.
Czy to shiver 2001 czy 888rc2x czy 888rc3 ata.
-
- Kontakt:
Nie wiem, szklana kula przepowiedziała.pietryna pisze:Ale widać że ślizgi starte?
Uroki serwisu u gregorio, olej wlewany na oko, czasami zapomna się uszczelek zmienić albo wcale nic nie zrobią.pietryna pisze:myślałem że we wszystkich amorach mam luz niesamowity a posłałem do gregorio i okazało się że tak ma być i ślizgi są ok.
Słuchaj, widziałem w środku więcej amorów niż Ty dziewczyn od spodu i 2 mm luz i pukanie podczas trzymania w rękach w starszych rocznikach marco do 2007 roku jest niedopuszczalne.
Back in black
-
- Kontakt:
Do mierzenia ślizgów akurat mają Przyrząd.LestatBiker pisze:Uroki serwisu u gregorio, olej wlewany na oko, czasami zapomna się uszczelek zmienić albo wcale nic nie zrobią.

Edit, dupa, 888 07' mają inne ślizgi niż 04-06', to Ci nie pomogę.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... odelID=743