witam
ma ktos ochote pojezdzic w mikolowie ??? pamietam ze kiedys jezdzili goscie z tychow jak sa chetni zapraszamy w niedziele o 13 na dircie w parku jak ktos nie wie jak dojechac to mozemy sie umowic w innym miejscu
w w mikołowie w parku byłem chyba na początku wakacji i raczej nieciekawie. zmienilliście coś od tamtego czasu? a może macie jakieś fajne traski fr albo ciekawe dropy? wogóle jakieś fajne miejscówki poza parkiem, bo to znam? ja moge jechać:)
W parku było fajnie jakieś 5 lat temu. Byłem jakiś miesiąc temu i ogólnie kapa. Pseudohopka ma taki najazd że przednie koło jest już w powietrzu a drugie jeszcze na płaskim. Za to za mikołowem przy polnej drodze na łaziska jest konkretny wąwóz.
Może uda się na jutro tam qmpli wyszarpać, ale wątpię, by chciało nam się tam pchać...
Raczej jak tam jeździmy, to bardziej spontanicznie się decydujemy, kto wie, daj mi na gg(w podpisie) nr tel, to Ci sms najwyżej poślę(z neta - nie mam kasy na karcie).
na poczatku wakacji w mikolowie bylo 1 naturalna gorka teraz sa 3 hopy dzisiaj bede mial jakies zdjecia a hopki miesiac temu byly inne niz teraz bo codziennie staramy sie pare lopat rzucic jak chcecie to zapraszam
ajjjj... teraz niestety niema już nic... pałarnia przyjechała, wlepiła ekipie po 1000 zł. na łebka (to nie pomyłka), wezwali ZUK'owców i kazali rozebrać hop'y :/... ehhh bo jakiemuś łosiowi przeszkadzało jak se chłopaki skakali :(... zresztą... szkoda gadać :(