Wybryki idiotów...
-
- Kontakt:
Taa.. na pewno będziemy jeździć do serwisów żeby pan Tadek sprawdził czy mi hamulce działają, już to widze.
Kamizelki dobra rzecz ale jak ktoś wraca do domu o 23, 24 a nie w południe.
Kask mam zawsze więc mi to wisi.
Przepis dla wyciągnięcia kasy, jak ktoś napisał w komentarzu zamiast budować ścieżki rowerowe wprowadzą OC i zasilą sobie budżet. Palikopopaprańcy..
Kamizelki dobra rzecz ale jak ktoś wraca do domu o 23, 24 a nie w południe.
Kask mam zawsze więc mi to wisi.
Przepis dla wyciągnięcia kasy, jak ktoś napisał w komentarzu zamiast budować ścieżki rowerowe wprowadzą OC i zasilą sobie budżet. Palikopopaprańcy..
http://marcin4.pinkbike.com/ PINKBIKE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie. U mnie w mieście nigdy nie widzieli takich rowerów bo na deemax'a patrzą się jak na kosmite, suporty odkręcają przecinakiem i młotkiem a szprychy naciągają tak, że pękają.. Już nie powiem o tym jak popsikali wd40 hamulce koledze w rowerze enduro. Więc ja się pytam jak oni do cholery mają mi sprawdzić hamulce hydrauliczne! Mogą sobie pociągnąć kilka razy klamką w v-break'u i podciągnąć linke a potem ewentualnie sprawdzić czy przerzutka chodzi ale nie będą mi tłumaczyli, że mam nie takie opony, ciśnienie albo brak haumulców bo i tak takim rowerem zachowam się na drodze lepiej w razie czgoś niż 80 letni dziadek z rowerem który "przeszedł przegląd". A jak każą mi w dzień nosić kamizelke to... Najwyżej znowu udam, że przejąłem się jak wtedy kiedy grozili mi, że rower będzie do odbioru na komisariacie przez rodziców!marcin4444 pisze:Taa.. na pewno będziemy jeździć do serwisów żeby pan Tadek sprawdził czy mi hamulce działają, już to widze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Będą specjalne rządowe autoryzacje pewnie. Albo rządowe serwisy. Przecież to co państwowe zawsze jest bezpieczne i dobrze że państwo o nas dba... Bez pomocy państwa żarłbym spleśniałą kiełbasę bo nie wiedziałbym że to nie najlepszy pomysł.AveFreeride pisze: Więc ja się pytam jak oni do cholery mają mi sprawdzić hamulce hydrauliczne!
A jak to by działało widać bardzo dobrze na przykładzie wordów. Sami dobrzy kierowcy opuszczają ośrodki egzaminacyjne...
-
- Kontakt:
Jak dla mnie pomysł z kaskiem całkiem niezły. Według mnie każdy powinien w nim jeździć bo nigdy nie wiadomo co odwali jakiemuś jadącemu za tobą cwaniakowi w szybkiej bryce który chce się popisać, a jeżeli uratuje to życie choć jednej osobie to pomysł wart wprowadzenia. Nie mówię tu o reszcie poronionych pomysłów. Odnoszę się tylko do jazdy w kasku,
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A dla mnie poroniony... Chcesz noś ale ustawowe zmuszanie wszystkich bo uważasz że tak będzie lepiej zawsze spotka się z moim sprzeciwem. Czy to będzie głupi kask na rowerze czy czip, czy może kamera w dupie...miechooo pisze:Jak dla mnie pomysł z kaskiem całkiem niezły. Według mnie każdy powinien w nim jeździć bo nigdy nie wiadomo co odwali jakiemuś jadącemu za tobą cwaniakowi w szybkiej bryce który chce się popisać, a jeżeli uratuje to życie choć jednej osobie to pomysł wart wprowadzenia. Nie mówię tu o reszcie poronionych pomysłów. Odnoszę się tylko do jazdy w kasku,
wychodzac z takiego zalozenia to powinnismy po domu w zbroi i kasku chodzic bo nigdy nie wiadomo czy sie nie potkniemy o podwiniety dywan... no bez przesady, jesli ktos chce jezdzic w kasku caly czas to prosze bardzo, ale takie nakazy to totalna bzduramiechooo pisze:Według mnie każdy powinien w nim jeździć bo nigdy nie wiadomo co odwali jakiemuś jadącemu za tobą cwaniakowi w szybkiej bryce który chce się popisać
http://www.pinkbike.com/u/szakal/album/
-
- Kontakt:
All services
No i co dalej ?