JAKĄ KUPIĆ KORBĘ ?

kornelio1997
Kontakt:

JAKĄ KUPIĆ KORBĘ ?

Post autor: kornelio1997 »

Witam wszystkich ! :)
Niedawno pękła mi korba(TRUVATIV RUKTION) w dwóch miejscach przy mocowaniach do zębatki (tam gdzie się wkręca śrubki). No i nie mam pojęcia jak to naprawić, czy muszę kupić nową korbę ? Jeżeli tak to jaką.
Ostatnio gdy zapytałem czy bez jednej śrubki mogę normalnie śmigać, skończyło się wszystko tak, że odpowiedzi dostałem kilka... Oczywiście same pozytywne "śmigaj dalej". No i odpadło kolejne mocowanie prawej korby :D

Więc tak: czy mogę jakoś to zrobić, przykleić zębatkę, czy cuś? :D
Jeżeli konieczna bedzie wymiana prawej/całej korby to proszę o małą podpowiedź jaką mam wybrać wytrzymałością podobną do RUKTIONA, byle dała radę w FR/lekkim DH. Cena do 150-200zł nie droższa ! ;D

Moja rama : LF Cocaine
' No gain, No pain. 'Życie jest zbyt krótkie by chodzić piechotą' ;D
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Kup sobie Deore z pustą osią.
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Wg mnie lepiej zrobi jak sobie kupi huseefelta z howitzerem. Za 150zł powinien dostać w bardzo dobrym stanie z suportem.

Ja za 200zł dostałem w sumie Race Face Evolve DH kompletne. Ale niestety musiałem oddać(dziwna sytuacja). Na allegro jakiś czas temu wisiały za 230zł.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

EZrider pisze:Kup sobie Deore z pustą osią.
...i pełnymi ramionami. Hollowtech 1.5... bo suporty na Octalink też miały pustą oś, żadna nowość.
ODPOWIEDZ