Ech wypilem troche i sory za bzudy jaki episze :d wybaczycie mi kiedys nie ? :D Co robicie jak sie naje biecie ??? pzdr...Jakie macie fazy ? nudzi mi sie kurde...
SDSW :| ?! piwa ja nie pijam a raz juz po piciu walnalem glupi temat i juz nie bede tego robil bo byly by potem tylko moje tamety....:) ostre trunki rulezzz lecz teraz zaczynam powoli czuc naług :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ja jak sie najebioe to przewaznie zygam... ;/ ale trudno sie mowi a browaru nei lubie
ps ja troche zmienie temacik bez obrazy wookie85 jaki jest wasz ulubiony trunek??
No ta w koncu 19 lat to jeszcze dziecko ze mnie nie SDSW ?..jezu ale boli...ulubiony drink hmm...
1.Martini
2.Wlasne przepisy a jest troche tego :D...np Biegnacy Zjac :P ( kieliszek spirytusu ( 25 ) , woda min. gaz ! , sok owoce lesne - nic nie czuc alkoholu , objetosc szklanka 80-100mm , taki drink dla panienek bo mysla ze malo alkoholu jest :D )
3.Pifo
Rekord hmm kilka browcow chyba 6-7 w bardzo krotkim czasie na wyjezdzie w austrii ale to byla noc :D
a z browców to chyba Carlsberg... ale chyba nie mam ulubionego!!!
Ja jak jestem najebany to czasami pluje...
Acha i zawsze spiewam. ZAWSZE.
Najczesciej hymn rosyjski... SOVIECKI SOJUZ....
:):):):):):):):):):):):):):):)
AHA i cos czego nie moge rozkminic - nigdy nie bełtałem...
nawet jak kiedys w niemczech wypilismy po jakies 0,4 l wódy(a dla mnie jest to ilosc straszna, bo jestem raczej chudy i niepełnoletni) nie było nic... tylko plułem i spiewałem:)
Bo pivo raczej nie jest do najebania... Piwo jest zajebiste i pije sie go duzo bo jest dobre!! Nie licząć oczywiście tych wszystkich VIPów itp... (Imperator - 11% rządzi!!) A ja znalazłem w Leader Price'ie piwo "Global" - 0,5l w puszcze za 69 czy 89 gr. :D To jest wymiatacz!!!!!
P.S.A jak fajnie się na bike'u w stanie wskazującym jeździ... :>
no to teraz ja......hmmm na moje 1000krotne bibki rzygalem tylko raz 3 tygodnie temu przez spirytus :D bleeeeeeeeee naj;epsze trunki hmmmm cieska fodka ,piwka imperator,mocny warszawiak,faxe,desperado(to juz raraytas) aaaa i bym zapomnial Jonny Walker ale pilem tylko raz na koloniach to dopiero jest trunek mniaaaam :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side