Chyle czoło dla W.Milewicza
Chyle czoło dla W.Milewicza
Dzisiaj został zastrzelony w zapyziałym iraku przez jakichś rżni+tych arabusów. Szacunek dla Niego i jego pracy, bo TV bez niego już nie będzie taka sama.
ps.
a arabijców wystrzelać bo sie nie liczą z ludzkim życiem( nie wspominając o amerykańcach)
ps.
a arabijców wystrzelać bo sie nie liczą z ludzkim życiem( nie wspominając o amerykańcach)
-
- Kontakt:
Oczywiście jest to tragedia, ale w pewnym stopniu zgadzam się z Przemooo. Jakiś czas temu w rajdowym magazynie WRC był wywiad z Hołkiem zatytułowany Hołek idzie na wojnę. Chodziło o to że zaczyna jakąś akcje bezpieczny kierowca bo na polskich drogach ginie 120 osób dziennie i własnie porównał to do Iraku, że się trąbi o jakiś pojedynczych ofiarach wojny, a Polsce dziennie ginie kilkadziesiąt razy wiecej ludzi...
*** nie milewicz
mial nie fart tylko i wylacznie, jakby przezyl to by siedzial na dupie w hotelu tylko i brendy chlal, a ekipe by wysylal zeby krecili, a sam by nagral sobie stand upa na tylach hotelu
i nie ze nie obchodzi mnie to ze oni tam gina, wsrod ekipy znajdowal sie moj znajomy Mounir Bouamrane montazysta, i jakos prawie tylko sie slyszy ze milewicza zabili...
mial nie fart tylko i wylacznie, jakby przezyl to by siedzial na dupie w hotelu tylko i brendy chlal, a ekipe by wysylal zeby krecili, a sam by nagral sobie stand upa na tylach hotelu
i nie ze nie obchodzi mnie to ze oni tam gina, wsrod ekipy znajdowal sie moj znajomy Mounir Bouamrane montazysta, i jakos prawie tylko sie slyszy ze milewicza zabili...
teh_pwnerer
Coś w tym jest, ze jak ktoś jest znany, to sie wiecej o tym mówi, ale mi się poprostu zrobiło go żal. Tyle widziałem jego reportaży, a tu wracam sobie z kopania hopek i nagle widze w TV wiadomość o jego śmierci.
;;;;;:::::Czasami odnoszę wrazenie, że życie jest tylko snem, z którego za łatwo jest sie obudzić...::::(::;;;;;;
;;;;;:::::Czasami odnoszę wrazenie, że życie jest tylko snem, z którego za łatwo jest sie obudzić...::::(::;;;;;;
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Eh...szkoda ale ja równiez mam zal do gazet ze jest napisane na srodku strony 1 wielkimi literami:
WALDEMAR MILEWICZ NIE ZYJE
Tutaj caly text o nim....
zgineli równiez jakis tam i jakis tam jest ranny
<=====------------ Oni tez sie przyczyniali do tego zee wiedzielismy o iraku i wogóle ale jednak na nic wiecej nie zasluzyli...
WALDEMAR MILEWICZ NIE ZYJE
Tutaj caly text o nim....
zgineli równiez jakis tam i jakis tam jest ranny
<=====------------ Oni tez sie przyczyniali do tego zee wiedzielismy o iraku i wogóle ale jednak na nic wiecej nie zasluzyli...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!