Waszym zdaniem te nyple dadzą rade do koła we fr? bo opinie w internecie są dość podzielone i nie wiem czy brać.
http://www.mbike.pl/Nyple-aluminiowe-Da ... 87%29.aspx
Nyple dartmoor
-
- Kontakt:
Ja się strasznie zraziłem do nypli i szprych z Darta. Odpuść bo badziew jak nie wiem , mialem je 2 tygodnie... jesli lubisz mocno dociągniete szprychy to te nyple w tym Ci nie pomogą. Strasznie delikatne i raczej nie dla osób które są małymi słoniami jak ja
Koła zawsze zaplatam w tym samym serwisie , więc opcja złego zaplotu koła odpada ... po prostu są delikatne i ładnie wyglądają
Ale czy warto się pakowac w Alu zamiast stalowych ? Moim zdaniem zysk wagowy jest symboliczny

Koła zawsze zaplatam w tym samym serwisie , więc opcja złego zaplotu koła odpada ... po prostu są delikatne i ładnie wyglądają

Ale czy warto się pakowac w Alu zamiast stalowych ? Moim zdaniem zysk wagowy jest symboliczny

-
- Kontakt:
zysk wagowy jest tak znikomy, że nawet nie ma tu o czym mówić. Ich zaletą jest to, że świetnie wyglądają, a wadą - to, że się kruszą, pękają, luzują się. Dobre nyple do lansu, ale nie do jeżdżenia. Jeśli jesteś pozerem to je bierz, jeśli riderem to zdecydowanie nie!
Miałem je więc wiem co mówię
musiałem je zmienić po miesiącu bo pękały jak domino...
Miałem je więc wiem co mówię