Wieżyca
-
- Kontakt:
Wieżyca
Witam mam pytanie, czy w wiezycy nadal cos jest ? kiedys, cos, gdzies slyszalem, ze sa tam trasy jakies. Szukalem na forum, znalazlem jeden temat z zeszlego roku i to tak jak by od niechcenia odpowiedz byla. Interesuje mnie, ile jest tras (czy jedna, czy kilka), dlugosc, i czy ogolnie warto jechac.
Re: Wieżyca
Przyłączam się do pytania. Mieszkam kawałek od Wieżycy, ale chętnie bym się tam wybrał, tylko nie wiem czy warto 

jak raz pytałem to tam coś jest zaczyna się za krzyżem niby dropy niby hopy i masakra z wchodzeniem w stosunku do zjazdu a z wchodzeniem nie opłaca się ale jak kolega mówi że ma niedaleko to niech podjedzie i sprawdzi też się chętnie dowiem ale polecam wam rumie i sopot 

-
- Kontakt:
No Rumia jest całkiem ciekawa, Ja się wybieram jakoś teraz. Chcesz się zgadać jakoś ? 

-
- Kontakt:
Jutro ?
dawaj na gg: 38824416

ja byłem w rumi to mi się podobało widać że ktoś włożył w to pracy i rozumu i przy tym wygląda to estetycznie a nie zrobione bo zrobione ale jak nie wiesz gdzie to tam jest dokładnie nie polecam (szukałem pół h) wiedziałem tylko na jakiej ulicy się zatrzymać
jak na początku byłem na trasie idąc 300-400m prosto i w lewo tam fajnie było a później chciałem objechać tą drogę na dole do o koła i zobaczyłem tego ns-a i tam traska też super

-
- Kontakt: