Ile wart jest ten sprzęt?
Ile wart jest ten sprzęt?
Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
Re: Ile wart jest ten sprzęt?
Siema ja mam cos kolo 175- 180cm wzrostu(nie mierzylem sie) i mam demo 7 w malowaniu tatooo rozmiar S i jest swietnie ;] a bike'a kupilem za 6,500zl
wiec chyba bedzie ten co ty lukasz bedzie w sam raz ale fajnie by bylo jakbys foty zapodal he he pozdro
tu masz linka wiec mozesz luknac na jakim secie go mam ;]
http://www.pinkbike.com/photo/7897661/
wiec chyba bedzie ten co ty lukasz bedzie w sam raz ale fajnie by bylo jakbys foty zapodal he he pozdro
tu masz linka wiec mozesz luknac na jakim secie go mam ;]
http://www.pinkbike.com/photo/7897661/
No rowerek ładnie się prezentuje, wygląda na zadbany. Tyle, że 888 nie są z rocznika 08, tylko są to 888 rc 2005 (w sumie może to i jakiś plus) i dolne lagi są malowane. Myślę jednak, że jeśli rower jest w takim stanie technicznym na jaki wygląda, to można za niego dać te 6,5 k.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
-
- Kontakt:
a ja nie wiem czy ten amor to nie 2004 nawet-kolor bladego zlota byl w 2004 roku wlasnie z tego co pamietam,2005 mialo juz wieksze nasycenie.
nie dalbym za to 7,5tys.6,5tys chyba tez bym nie dal,tak naprawde w tym rowerze tylko rama przedstawia jakas wieksza wartosc. hamulce,korba,amor-to stary wypas,aktualnie (nominalnie) malo warty,kola nic specjalnego,zadne prototypy to po prostu seryjne piasty z big hita.
rower wyglada na zadbany,to fakt.ale cena zdrowo przegieta.
nie dalbym za to 7,5tys.6,5tys chyba tez bym nie dal,tak naprawde w tym rowerze tylko rama przedstawia jakas wieksza wartosc. hamulce,korba,amor-to stary wypas,aktualnie (nominalnie) malo warty,kola nic specjalnego,zadne prototypy to po prostu seryjne piasty z big hita.
rower wyglada na zadbany,to fakt.ale cena zdrowo przegieta.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu