Firmy zajmujące się anodowaniem

wexe
Kontakt:

Firmy zajmujące się anodowaniem

Post autor: wexe »

Witam. Poszukuję pilnie dobrej firmy zajmującej się anodowaniem.
Po chwili poszukiwań znalazłem 3 firmy:
*tadgen
*elbit
*anodal
Możecie polecić któraś z tych firm?? Albo może znacie jakąś dobrą firmę ,której nie wymieniłem?? Do anodowania są linki do Giant Faith 06 oraz śruby do nich. Z góry dziękuję za info :) A i najlepiej ,żeby taka usługa nie zajęła więcej czasu niż 2 tyg. Poprostu chcę miećto zrobione na 25 maja :)

PS. Potrzebuje koloru niebieskiego i czerwonego, a widziałem ,że w niektórych firmach nie mają takich kolorów w ofercie.
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

13 bikes. i na bank bedzie ok ;)
wexe
Kontakt:

Tylko ,że może być tak ,że nie dostane linków na 25 maja :D 13bikes było pierwszą firmą z któa pisałęm :) Ale zobacze, jak nie będzie jakieiś innej przyzwoitej firmy ,to zaryzykuje :) Chociaż znając moje szczęście to części przyjdą 2 dni póżniej.

Może być po prostu na styk. Teoretycznie i praktycznie powinniśmy się wyrobić jak wszystko dostaniemy na czas, ale ryzyko jest.
AdiFreerider
Kontakt:

Post autor: AdiFreerider »

Weeze?
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Jak już pisałem, może być ciasno. Dajemy sobie 2 tygodnie na obrobienie całego transportu.
Nigdy poślizgów w regulaminowym czasie nie mieliśmy, Ze względu na to co pisałeś prywatnie, bierzemy po prostu na to poprawkę.
Każdy poślizg od Nas nie zależny np. poczty przy dostarczeniu części i już jest "problem". Staramy się uniknąć tego typu sytuacji, dlatego uprzedzamy o ryzyku które może zaistnieć.
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
wexe
Kontakt:

O Weeze słyszałem ,że mają drogo, ponieważ wysyłają części do czech. A wątpie by się wyrobili do 25 maja. Ale jutro zadzwonie i popytam :)

Killo oczywiście wiem, że to nie jest wasza wina, że poczta się może opóżnić , itp :D Poprostu pytam o inne firmy się tym zajmujące. Jeżeli nie znajdę nic sensownego , to we wtorek wysyłam części do 13bikes.
kubuspunxdh
Kontakt:

Post autor: kubuspunxdh »

ja osobiście polecę elbit ;] ale dobrze jest gadać z nimi na miejscu :)
rowerek PB Spider Suspensions boss!
ODPOWIEDZ