Do Compa II idealnie pasują Oakley'e o-frame , i fox mainy. ja się kierowałem patrząc na inne compy z goglami., kupiłem mainy i wszystko śmiga , natomiast u mnie więcej osób w oakley'ach jeździ (lepsza widoczność)
Oakley ma lepszy desing i wieksza szybke moim zdaniem. Ogólnie smigam w goglach thor (kumpel w comp 2 ma tez ma) oboje jestesmy zadowoleni. Mam wersje enemy, kolega hero. Szukając gogli patrz tez na dostapenosc szybek. Z fox/oakley/thor nie ma problemu.
Cześć podepnę się pod temat lekko i spytam jakie gogle dać do bluegrassa explicit a konkretnie czy oakleye podpaszą ? Bo mam obecnie Smith Evo i są za duże (osiadają na nosie), a że od niedawna firma na polskim rynku jest to nie znam osób które mógłbym spytać bo sam posiadam je dopiero od kilku dni. Chociaż jutro mam wziąć od kolegi Fox-y mainy i też zobaczę czy będą dobre ale chce jak już zainwestować w oakleye z pomarańczową szybką.
Warto też w sumie zwrócić uwagę czy mają jakąś powłokę przeciw rysom, przeciw parowaniu i możliwość zamontowania zrywek Fajnie też, jeśli wymienną szybkę można dostać łatwo i w normalnej cenie...
Witam a gogle 100% accuri wejdą do kasku Naxa DH ?(Jak by ktoś nie wiedział to jest praktycznie ten sam kask co Sixsixone Comp 2)
Dziękuję za każdą odpowiedż