Supor shimano saint BB80
Supor shimano saint BB80
Witam chciałem wymienić łożyska w suporcie jednak poszedłem do sklepu i łożysko które oryginalnie było założone fabrycznie ma wymiar 20x37x6 w sklepach są dostępne tylko łożyska o grubości 7 mm. Co ciekawe łożysko to ma oznaczenie 6805 i w necie jego wymiary to 20x37x7 czy ktoś wie gdzie można dostać łożyska o grubości 6 mm ? Albo czy łożysko grubsze spasuje wymieniał ktoś kiedyś w tym suporcie łożyska ?
jak ja poszedłem do sklepu z łożyskami
dałem typowi łożysko złapał za suwmiarkę pomierzył i powiedział że to jest łożysko z suportu w rowerze (nic mu nie mówiłem o tym) i mówił że one są niestandardowe i że muszę kupić u przedstawiciela firmy niestety samych łożysk nie sprzedają więc trzeba było kupić suport
dałem typowi łożysko złapał za suwmiarkę pomierzył i powiedział że to jest łożysko z suportu w rowerze (nic mu nie mówiłem o tym) i mówił że one są niestandardowe i że muszę kupić u przedstawiciela firmy niestety samych łożysk nie sprzedają więc trzeba było kupić suport