tosa inu dłuższy damper
tosa inu dłuższy damper
Witam, mam ramkę duncona tosa inu z 2007 roku,jednak nie mam do niej dampera. Standardowo jest tam 215mm (tak tez pisze na ramie) jednak znalazłem gdzies w sieci informację że dało by radę 220.
Ciężko trafić 215, a mam możliwość kupienia foxa vanilli rc 220. Chciałbym potwierdzić tę informację. Czy ktoś próbował? Nie zrobi się rower zbyt "rozlazły"?
Druga sprawa. Pod wagę 80kg sprężyna 450 czy 600 będzie lepsza?
Ciężko trafić 215, a mam możliwość kupienia foxa vanilli rc 220. Chciałbym potwierdzić tę informację. Czy ktoś próbował? Nie zrobi się rower zbyt "rozlazły"?
Druga sprawa. Pod wagę 80kg sprężyna 450 czy 600 będzie lepsza?
no jest, ale problem jest też taki że kasa kasa kasa. Nie chcę pakować w rower nie wiadomo jak dużo pieniędzy. Jeżdżę już tylko rekreacyjnie, hopek rower nie zobaczy raczej, więc cudów mi nie potrzeba. Dawać więcej za damper do budżetowej konstrukcji niż za ramę, to raczej zły pomysł.
Dostałem jako gratis do ramki jakiegoś starego burnera z pourywanymi pokrętłami, bez sprężyny i tego talerzyka który ją trzyma na popychaczu. Jak się go ściśnie to niby sam odbija, ale nie wiem czy jest jakiś sens kombinowania z nim
Dostałem jako gratis do ramki jakiegoś starego burnera z pourywanymi pokrętłami, bez sprężyny i tego talerzyka który ją trzyma na popychaczu. Jak się go ściśnie to niby sam odbija, ale nie wiem czy jest jakiś sens kombinowania z nim