Kross sign DS FR2 - opinie
Kross sign DS FR2 - opinie
Witam, mam kilka pytań odnośnie tej ramy
1. Jaką ma mufe bo nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć ?
2. Czy będzie dobra jako pierwszy full (przesiadam się ze sztywniaka)
3. Jakie ma stery (zintegrowane czy nie )
4. Czy kupić ją czy Horneta pojeździć jeszcze chwile na sztywniaku , uzbierać więcej kasy i kupić np : demo, glory , transition ?
1. Jaką ma mufe bo nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć ?
2. Czy będzie dobra jako pierwszy full (przesiadam się ze sztywniaka)
3. Jakie ma stery (zintegrowane czy nie )
4. Czy kupić ją czy Horneta pojeździć jeszcze chwile na sztywniaku , uzbierać więcej kasy i kupić np : demo, glory , transition ?
Suuubuś <3
-
- Kontakt:
stery ma chyba ahead, bo ahead są w signie ds,więc w fr1 i fr2 raczej też,nie są to jakieś nowe ramy żeby wkładali zintegrowane
sign fr ma jeszcze słabą geometrie,a ze słabym damperem szybko Ci się znudzi,zaczną się robić luzy na wachaczu,lepiej złożyć dobrego hardtaila,pooglądaj filmiki na yt jak na hardtailach wymiatają w fr,a nawet dh,dodatkowo do nowego horneta 2012r. możesz wsadzić rure sterową tapered,a amorki z tapered są zwykle tanie na allegro można okazje wychaczyć łatwo,zawsze możesz do tapered wsadzić rure 1.1/8 cala tylko musisz kupić stery redukcyjne,np dartmoor flash (ale, koszt 150 zł)
sign fr ma jeszcze słabą geometrie,a ze słabym damperem szybko Ci się znudzi,zaczną się robić luzy na wachaczu,lepiej złożyć dobrego hardtaila,pooglądaj filmiki na yt jak na hardtailach wymiatają w fr,a nawet dh,dodatkowo do nowego horneta 2012r. możesz wsadzić rure sterową tapered,a amorki z tapered są zwykle tanie na allegro można okazje wychaczyć łatwo,zawsze możesz do tapered wsadzić rure 1.1/8 cala tylko musisz kupić stery redukcyjne,np dartmoor flash (ale, koszt 150 zł)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: