[Kraków] Skradziono Norco DH Team (Monster) + 888
[Kraków] Skradziono Norco DH Team (Monster) + 888
Dnia 11.06.2012 skradziono Norco DH Team '05 pomalowany w kolory Monstera z 888 na przodzie. Wrzucam info na życzenie kumpla, który jeszcze nie wrócił do domu.
Oto link do PB.
http://kamikaze-magus.pinkbike.com/albu ... r-DH-Team/
Rower został skradziony z okolicy ul. Karmeliciej.
Oto link do PB.
http://kamikaze-magus.pinkbike.com/albu ... r-DH-Team/
Rower został skradziony z okolicy ul. Karmeliciej.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ok ja wiem że takie teksty denerwują po stracie ale ILE RAZY MÓWIONO żeby NIE przypinać takich rowerów skoro kradną nawet te najzwyklejsze i najtańsze ?
Lans do szkoły nie jest wart straty. Kiedyś widziałem gościa co pod 2 przypinał dirtówkę, złożoną mocno kolorowo tak że ją z daleka było widać. Ile ją widziałem tyle razy zastanawiałem się kiedy zniknie...
Lans do szkoły nie jest wart straty. Kiedyś widziałem gościa co pod 2 przypinał dirtówkę, złożoną mocno kolorowo tak że ją z daleka było widać. Ile ją widziałem tyle razy zastanawiałem się kiedy zniknie...
fakt glupota wlasna no wasu mial szczescie ja mialem go mniej,
w kazdym razie info puszczone, a jak sie nie znajdzie to trudno taka cena glupoty i tyle.
jak ktos cos wyluka to prosba o bezwloczne info, coz wiecej.
PS: a co do lansu to akurat jest tak ze to byl moj jedyny niezalezny srodek transportu pomiedzy robota a zajeciami tak dla sprostowania
w kazdym razie info puszczone, a jak sie nie znajdzie to trudno taka cena glupoty i tyle.
jak ktos cos wyluka to prosba o bezwloczne info, coz wiecej.
PS: a co do lansu to akurat jest tak ze to byl moj jedyny niezalezny srodek transportu pomiedzy robota a zajeciami tak dla sprostowania
Dlatego warto za 200-300zł kupić rozpadającą się szose. Do tego dobry U lock lepszy od łańcucha bo piłką więcej czasu zajmuje cięcie niż cęgami. No chyba, ze masz motocyklowy i w żadnym miejscu ziemi nie dotyka ale to waży tone.MAGUS pisze:PS: a co do lansu to akurat jest tak ze to byl moj jedyny niezalezny srodek transportu pomiedzy robota a zajeciami tak dla sprostowania
-
- Kontakt:
Dokładnie to samo chciałem napisać, wystarczy kupić rower ( niekoniecznie szose) do 300 - max 400zł i po sprawie. Taka kasa to średni koszt samej korby do zjazdówki...Spaced pisze:Dlatego warto za 200-300zł kupić rozpadającą się szose.
czas cięcia to chyba jedyne kryterium przy wyborze zabezpieczenia. Problem polega na tym, że często złodziej nie będzie ciął tylko rozwali zamek która pada równie łatwo w większości zapięć.Spaced pisze:dobry U lock lepszy od łańcucha bo piłką więcej czasu zajmuje cięcie niż cęgami