jakie ochraniacze do 200zł
jakie ochraniacze do 200zł
Mam do wydania 200zł i chciałbym w tej cenie kupić jakieś ochraniacze ale teraz jest problem ponieważ nie wiem czy wybrać ochraniacze na samo kolano czy kolano piszczel jakie są wasze propozycje w tej cenie?
-
- Kontakt:
Brałbym samo kolano - no chyba, że masz mega problem ze spadającymi nogami z pedałów. Od siebie bardzo polecam 661 Kyle Strait Slim Knee, jeżdżę w nich przeszło rok - nie zsuwają się, bardzo wygodne, wentylacja na bardzo wysokim poziomie, design i ochrona na podobnie wysokim poziomie jak wcześniejsze aspekty.
No właśnie nie wiem jak to jest z tymi spadającymi nogami, bo nie pamiętam już kiedy ostatnio mi się to zdarzyło, ale na moich ochraniaczach po każdym wypadzie pojawiają się otarcia i nacięcia.
Niby nic, ale moje piszczele już się wystarczająco nacierpiały ;]
Jak by co to mam 661 race lite, uważam że są wystarczające, czasami się zsuną, ale nie jest to notoryczne i i dobrze chronią.
Niby nic, ale moje piszczele już się wystarczająco nacierpiały ;]
Jak by co to mam 661 race lite, uważam że są wystarczające, czasami się zsuną, ale nie jest to notoryczne i i dobrze chronią.
Od siebie też polecę 661 Race. Ochraniacze na samo kolano co prawda są teraz trendy itd.
ale jednak co wyjazd to któryś z kolegów jeżdżących w ochraniaczach kolanowych wraca z podrapaną piszczelą.
Warto też zauważyć, że piszczel cierpi także od kamieni wyrzucanych spod przedniego koła.
Alternatywą może być ochraniacz na kolano plus odcinasz ochronę kolana w swoich
i na bardziej kamieniste/wyboiste trasy zakładasz takie kombo a na lżejsze traski śmigasz tylko w kolanowych.
Race lite nie umywają się w ogóle do Race'ów.
ale jednak co wyjazd to któryś z kolegów jeżdżących w ochraniaczach kolanowych wraca z podrapaną piszczelą.
Warto też zauważyć, że piszczel cierpi także od kamieni wyrzucanych spod przedniego koła.
Alternatywą może być ochraniacz na kolano plus odcinasz ochronę kolana w swoich
i na bardziej kamieniste/wyboiste trasy zakładasz takie kombo a na lżejsze traski śmigasz tylko w kolanowych.
Race lite nie umywają się w ogóle do Race'ów.
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: