Problem Kross Sign DS
Problem Kross Sign DS
Witam,problem polega na tym iz dzis czyszczac rower niechcacy zachaczylem o linke od tylnego hamulca i poprostu ona ,,wypadla'' i nie ma jak jej wsadzic.Jest tam niby miejsce na te linke ,osoby ktore maja ten rower powinny wiedziec o czym mowie.Chodzi mi o to miejsce pod gorna belka ramy ;d.I czy tam powinien byc jakis zatrzask czy cos??Bo jak te libke tam sie wklada to jest ona wlozona do polowy a po bokach tego ,,tunelu'' :d sa takie dziurki jak by na jakas 2 czesc.Moze mi ktos powiedziec jak tam to powinno byc??
-
- Kontakt:
Re: Problem Kross Sign DS
Widzę, że ludzie robią już sobie jaja z tego forum od pewnego czasu.
Raczej głupota ludzka tak daleko pójść nie może....
Jestem za!! Niech dh,fr,4x zostaną mało znaną dyscypliną dla debili bo to najrozsądniejsze rozwiązanie.
Raczej głupota ludzka tak daleko pójść nie może....
Jestem za!! Niech dh,fr,4x zostaną mało znaną dyscypliną dla debili bo to najrozsądniejsze rozwiązanie.
BMX National Champion
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tłumaczenie tekstu:
Do perełek!

JJack popatrz w innych rowerach jak to leci ok ? Dla ułatwienia podpowiem ze możesz wyjąć fajkę z hamulca będzie łatwiej poskładać. W ogóle ile Ty masz lat ?
Kto jest za wprowadzeniem limitu wiekowego na forum ?
Ps. JJack zmień nick na jackass, natomiast odzwierciedlenie tego postu w realu wygląda jak ten filmik od 16 sekundy do 20.
http://www.youtube.com/watch?v=VRPxao3e_jY
Napisz że masz jeszcze fioletowego malucha bo w drzwiach przyciąłeśJJack pisze:Witam,problem polega na tym iz dzis czyszczac rower niechcacy zachaczylem wackiem o linke od tylnego hamulca i poprostu ona ,,wypadla'' i teraz mam gdzie wsadzic. Jest tam niby miejsce na te linke ,osoby ktore maja ten rower powinny wiedziec o czym mowie.Chodzi mi o to miejsce pod gorna belka ramy ;d.I czy moge na to jakis zatrzask założyć czy cos??Bo jak te libke tam sie wklada to jest ona wlozona do polowy wacka a po bokach tego ,,tunelu'' :d sa takie dziurki jak by na jakas 2 czesc.Moze mi ktos powiedziec jak tam zipa dla pewności wsadzic??
Do perełek!
Fakt, co dzień mamy perełkę !biadaczq pisze:Widzę, że ludzie robią już sobie jaja z tego forum od pewnego czasu.

Piszą głupie posty więc są osobniki z IQ jednocyfrowymLas3k_91 Ldz pisze:nie ma tak głupich ludzi.

JJack popatrz w innych rowerach jak to leci ok ? Dla ułatwienia podpowiem ze możesz wyjąć fajkę z hamulca będzie łatwiej poskładać. W ogóle ile Ty masz lat ?
Kto jest za wprowadzeniem limitu wiekowego na forum ?
Ps. JJack zmień nick na jackass, natomiast odzwierciedlenie tego postu w realu wygląda jak ten filmik od 16 sekundy do 20.
Back in black
-
- Kontakt:
Nie wiek świadczy o poziomie wypowiedzi.LestatBiker pisze:Kto jest za wprowadzeniem limitu wiekowego na forum ?
Hahahahahahahaha mistrz!LestatBiker pisze:Ps. JJack zmień nick na jackass, natomiast odzwierciedlenie tego postu w realu wygląda jak ten filmik od 16 sekundy do 20.
-
- Kontakt: