SIGN FR 2 oceńcie czy warto brać w tej cenie?

juraski
Kontakt:

SIGN FR 2 oceńcie czy warto brać w tej cenie?

Post autor: juraski »

Witam, jak w temacie, cena niby nie wysoka ale rama przemalowana więc nie wiemy jaki stan faktyczny był, wymieniona śruba przy wahaczu czyli mógł być rozbierany parę razy, poza tym pracował z amortyzatorem 2 półkowym. Co wy sądzicie op tej ofercie? Warto brać tą ramę czy to może być skatowany egzemplarz z luzami.

http://allegro.pl/rama-kross-sign-fr2-i2433999810.html

Liczę na opinie poparte sensownymi argumentami.
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Wg mnie z 50zł w dół od ceny z licytacji i możesz myśleć. Damper niby jest ale tak jakby go nie było.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

juraski pisze:poza tym pracował z amortyzatorem 2 półkowym
Foto z aukcji się nie sugeruj, bo z tego co wiem ten rower nigdy nie powstał.
juraski
Kontakt:

Las3k_91 Ldz pisze:Foto z aukcji się nie sugeruj, bo z tego co wiem ten rower nigdy nie powstał

ok, ale zobacz koleś podał link ze zdjęciami złożonego roweru, a 2 to skąd by była ta inna śruba skoro nie katował

http://allegro.pl/rama-kross-sign-fr2-i2433999810.html
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Faktycznie, złożył i się nie pochwalił... no dobra, mój błąd. Ale żeby na miejscówkę chociaż chciał nim przyjechać to nie słyszałem. A 2 to śruba nie wiem.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Rama jest sprzedawana tylko ze względu na to, że właściciel kupił staba ;)
juraski
Kontakt:

A to znacie tego kolesia? ma jakieś konto na PB?
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Ja znam, Vin nie wiem. Ma, ale same stare zdjęcia. ;)
AveFreeride
Kontakt:

Post autor: AveFreeride »

Kojarzę jego konto ale nie moge sobie przypomnieć nicku ;)
PB: http://tnij.org/s49y
Rwr: http://tnij.org/p6pm
TO JEST KROSS NA TYM JEŹDZI KAŻDY PROS
juraski
Kontakt:

reasumując rama jeżdżona po bułki wg was czy troche ostrzej latana ? Bo nie chce kupić z luzami już wole dołożyć pare zł i być zadowolony
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Wg mnie kupiona w drugiej połowie marca, złożona, wyjechana przed dom, cyknięte kilka fot i wystawiona na allegro z powodu Staba. A zobaczyć jej na własne oczy nie było mi niestety dane.
juraski
Kontakt:

ale to czemu malowana? Koleszka kupił ją pomalowaną już na czarną?
kielbas1991
Kontakt:

Post autor: kielbas1991 »

wiec ja się wypowiem czekałem aż tu trafi:P
laska i Vino dobrze gadają obaj mnie znają;)
z powodu pracy miałem 2 lata przerwy, poprzedni rower sprzedałem i dopiero teraz cos na nowo składam
rower do końca nie złożony szczerze miał być nisko budżetowy sprzęt ale wpadło grosza i kupiłem wymarzonego nowszego staba
kupiłem ta ramę dokupiłem damper aktualnie jeszcze z braku hamulcy (laska pamiętaj o umowie;) jeżdżę nią tylko do pracy i troche po polnych drogach.
Kupiłem stabke i sprzedaję.
kupiłem taką w jakim stanie jest.
Pęknięć żadnych nie zaobserwowałem sam brałem od dzieciaka który malował ją sprayem co jak na ta metodę fajnie wyszło.
Zapytaj chłopaków że w hu.. z towarem nie wale a chcę za nią tyle z tego powodu że nie zależy mi na szybkiej sprzedaży.
pisz o foty mogę robic czego chcesz.
Ramka jak dla mnie jest w dobrym stanie jak na signa.
To już jest mój drugi i śmiga jak trzeba.
i masz racje u mnie jeżdżona po bułki. Co wcześniej się działo nie wiem ale wygląda że jest okejka z nią.
śruba ponoc zgubiona ale ta wkręcona trzyma dobrze luzu nie ma.
tyle Ci powie szczerze właściciel jesli masz jakieś pytania pisz do mnie na gadu wszystko do omówienia.
moje pb jesli chcesz masz w opisie;) pozdRower
advadling
Kontakt:

HairCuts News

Post autor: advadling »

Obrazek
Buy Online Xanax - Click Here!

Psychologia ludzka już zaakceptowali współistnieniedobra i zła, od kiedy Adam i Ewa zjedli jabłko informacji. Istnieje szczęście ze smutkiem , przyjemność z bólu , prawdy z kłamstwem, piękno z brzydotą , itp. Używany w szczęśliwe chwile można dokonać oprócz chwilach smutku. Czasamipamięć i strach przed czasem nie jest tak dobry w dalszym ciągu prześladuje cię i jesteś niesamowicie dużo przytłoczony której zapomnieć się uśmiechnąć. Myślisz, że jesteś w depresji i bogate w niepokoju cały czas ? Czy obecnie w sytuacji, która może być określany jako zaburzenie ?
Nie lekceważ depresji i niepokoju , są prawdziwymi wrogami świata i nigdy nie należy lekceważyć swoich wrogów. Bez wątpienia objawy zaburzeń lękowych , aby można było porównać i zrozumieć swoje problemy. Istnieje rzeczywiście pewne fizyczne objawy ataku paniki , np. szybkie lub nieregularne bicie serca, wrzody , takie jak uczucie gryzącej , nudności , " motyle w żołądku " biegunki, zespół jelita drażliwego , pocenie się, bóle głowy lub uczucie zimna i wilgotna i zawroty głowy lub zawroty głowy , napięcie ciała lub bóle , zmęczenie lub uczucie duszącym drżenie, drżenie lub drgania trudności upuszczając je do snu lub utrzymaniem ciągłości snu , uderzenia gorąca lub dreszcze, ból w klatce piersiowej, gumy nogi, mrowienie w palcach rąk i stóp . Jednocześnie istnieje kilka emocjonalne objawy jednocześnie będącegoogólne uczucie lęku i strachu , nerwowość, zdenerwowanie, strach lub podrażnienie, terroru , izolacji od innych , poczucie niesamowicie skrępowane i niepewne, i obawiają się , że umierasz lub utraty ich umysł mocny aspirują do ucieczki.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

I ten post ^ rozwiązał wszytko.
ODPOWIEDZ