Pomoc w starcie co i jak bo jestem zielony :(
Pomoc w starcie co i jak bo jestem zielony :(
Witam wszystkich a wiec tak mam na imie Marek 27lat zarejestrowalem sie na tym forum poniewaz po 9latach walki z motocrossem postanowilem przesiasc sie na downhill a ze jestem w tym temacie zupelnie zielony to potrzebuje waszej pomocy dorad a wiec tak zakupilem bardzo okazyjnie nowiutki juz chyba stary rower K2 Triade 5.0 ze byl po bardzo okazyjnej cenie pomyslalem ze to na poczatek wystarczy zeby tylko sprobowac co i jak w tym sporcie powiedzcie mi jak ustawic taki rower podemnie ? mam 175cm wzrostu wage okolo 80kg ? moze ktos cos doradzic bo jestem zielony w tym temacie jak wogole jest z czesciami na jakiej zasadzie dobrac cos do tego roweru itp ? z gory dziekuje za odpowiedz i przepraszam za pisownie ale nie posiadam polskich liter
-
- moderator
- Kontakt:
Czemu od razu prowokacja, zostawcie chłopa.
K2 Triade 5.0 to sprzęcior do Enduro, jeśli się uczysz i nie zdążyłeś nic w nim zjeba* to sprzedaj jak najszybciej póki jest cały i coś wart, dołóż trochę $ i jak będziesz miał gotówkę w portfelu to będzie można coś Ci pomóc.
K2 Triade 5.0 to sprzęcior do Enduro, jeśli się uczysz i nie zdążyłeś nic w nim zjeba* to sprzedaj jak najszybciej póki jest cały i coś wart, dołóż trochę $ i jak będziesz miał gotówkę w portfelu to będzie można coś Ci pomóc.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Heh, po prostu tego sie czytac nie da. A gdybys nie chcial isc na latwizne i sam troche poszperal na forum to znalazl bys milion podobnych tematow ktore byly zakladane wczesniej. Polecam tez przeczytania definicji downhill oraz rower downhillowy/zjazdowy w kilku zrodlach internetowych. To powinno rozjasnic troche twoje pojecie o tym jak dobierac czesci, jak serwisowac sprzet w warunkach domowych lub jakie warunki powinien spelniac rower zeby sie po prostu na nim nie zabic...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
CHamstwo. Zawsze możesz pisać tam, gdzie jesteś teraz, na pewno jakieś fora mają.mamarco pisze:tak wielkie dzieki za podsumowanie tylko ze w polsce przez cale moje 27lat bylem tylko do 11 roku zycia tak ze ciekawi mnie jak bys ty pisal kolego Irion!!!!!!! ale nie mam tu co o czym pisac z tego co widze hamstwo jak zawsze i nic wiecej!!!!!!!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nieważne gdzie byłeś i ile, takiej składni nie ma w żadnym z obcych krajów, więc przyzwyczaić się nie mogłeś. Ponadto w w.w. wypowiedzi ilość wykrzykników wskazuje na wiek <15lat lub brak równowagi psychicznej.mamarco pisze:tak wielkie dzieki za podsumowanie tylko ze w polsce przez cale moje 27lat bylem tylko do 11 roku zycia tak ze ciekawi mnie jak bys ty pisal kolego Irion!!!!!!! ale nie mam tu co o czym pisac z tego co widze hamstwo jak zawsze i nic wiecej!!!!!!!
Jeśli oczekujesz od kogoś pomocy, to wysil się chociaż na tyle, żeby pytany zrozumiał Twoją wypowiedź, a nie musiał siedzieć 15 minut nad jednym postem domyślając się co autor miał na myśli.
Ów "hamstwo" aż bije od Ciebie. Przychodzisz na forum, nie wysilisz się nawet odrobinę, żeby napisać poprawnie i oczekujesz pomysłów i pomocy niczym wielkie panisko. Ktoś zwrócił Ci uwagę na pisownie, to od razu "ham"? I jeszcze nagonka na Polskę typowa dla ludzi z niskim ilorazem inteligencji którym udało się wyrwać do "lepszego świata"...