Kamil Skrzypek- Niedzielny chill Wierzchowiska

Kammil
Kontakt:

Kamil Skrzypek- Niedzielny chill Wierzchowiska

Post autor: Kammil »

Mój pierwszy film :) Jakośc z dupy bo nagrywane starym Canonem :) Większośc nagrałem sam a wiec musiałem się na biegac żeby ustawic aparat, wlaczyc i pojśc się rozpędzic :D Kilka ujęc z zawodów... Czekam na opinie i słowa krytyki żebym wiedział co zmienic :) No po za jakością nagrania bo to wiem :D Pozdro

http://www.pinkbike.com/video/264597/
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

Mi sie podoba :) sporo fajnych ujęć, moim zdaniem lepiej by to wyglądało gdyby wszytsko było kręcone przez Ciebie- bez tych ujęc z zawodów. Muzyka fajnie się komponuje, czuc taka lekkośc filmu...jak na pierwszy film to bardzo fajny moim zdaniem , widac pomysł i dużo pracy :)
Jakościa się nie przejmuj, jakośc to kwestia sprzetu, a tu wazniejszy jest pomysł i chęci :)
DaNiOnEk
Kontakt:

Post autor: DaNiOnEk »

Calkiem niezly , filmik dobrze ze masz fulla bo na tej jednej hopce to ladnie przywaliles tylnim kolem :d
Filmik 9/10
GooooooD JoooooooB
Kammil
Kontakt:

Post autor: Kammil »

Dzięki chłopaki za miłe słowa :) No teraz jak tak patrze to też widzę że nie potrzebne są te ujęcia z zawodów ale uwierzcie że to bieganie z aparatem i rozpędzanie było tak męczące że już nie miałem siły :D

Może w niedzielę do gram kilka tych ujęc i z edytuję film żeby wszystkie ujęcia były jak te z pierwszej połowy filmu :)

Pozdro
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

No działaj, działaj :)
ODPOWIEDZ