Tor 4x formalności

nibyptak
Kontakt:

Tor 4x formalności

Post autor: nibyptak »

W innym topicu pisałem że chcemy wyrzeźbić tor do 4x. Wiem że są tu ludzie któzy się tym zajmują, chodzi o formalności co tzreba załatwić, jakich argumentów używać i co powiedziec urzędasom żeby to powstało. Mamy poparcie Miejskiego Ośrodka Sportu mamy wtyki w TVP Lublin :D no to pisać ludzie pomóżcie bikerom w potrzebie :D
gg:3558924
puchatek
Kontakt:

Post autor: puchatek »

... dobrz by było jakbyście mieli klub, wteddy była by organizacja która opiekowała by się torem. druga sprawa załatwcie ziemie tak żeby można było władza powiedzieć że już ją macie - żeby ich nie mieszać, fajnie by było jakbyście przedstawili jakis wstępny projekt na tle całegoterenu gdzie będzie znajdował się ten tor. jeśli macie taką opcje postarajcie się o sponsorów żeby Wam spychacz opłacili i takie tam. jeśli chodzi o argumenty, powiedzcie że taki tor to taki plac zabaw tylko dladużych chłopców. powiedzcie że dzieciaki będą jeździć na rowerkach zamiast stać i brawar sączyć i co chwila szluga jarać. wytłumaczcie im że jak człowiek ma pasje to staje się lepszym czlowiekim dla otoczenia. i przyciśnijcie Miejski Ośrodek Sportu - jeśli oni Was popierają to mogą sporo zdziałać i skołować jakis sponsorów.w razie pytań wal na GG 6566467 ży7cze powodzenia i 3mam kciuki
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=310053
ODPOWIEDZ