Żadna "marketówka" się nie nada.
Jeśli chcesz mieć rower full susp. to musisz kupić coś co jest przeznaczone do fr/dh bo na takim "damperze" będziesz na każdym kamieni wylatywał z roweru jak strzała.
Dużo lepszym wyborem jest coś takiego http://allegro.pl/leader-fox-dragstar-d ... 78887.html
dopiero zaczynam jeździć , więc nie będzie ten rower katowany, przynajmniej mam taką nadzieję a lekki dh, miałem na myśli małe hopy, jakieś zjazdy typu dzikowiec itp. ale nic profesjonalnego... myślałem aby wymienić amor, bo ten ma tylko 100 mm skoku
Nie ma czegoś takiego jak lekkie dh, tak samo 2k to można mieć nie wiem czego, złota w tibii jak już się czepiać po całości. Ten rower nie nada się do jakiejś ostrzejszej jazdy, szukaj czegoś używanego bo nowego w tej cenie nic fajnego nie kupisz.
Jak dobrze poszukasz okazji za 2000 zł możesz dorwać fulla z prawdziwego zdarzenia a nie jakiś markoszet uzbrój się w cierpliwość i szukaj na allegro, forach a na pewno znajdziesz.
niestety musiałem go oddać, bo miał widelec krzywy- jakiś walnięty (nie patrzyłem na taki drobiazg przy zakupie), czy moze wiecie gdzie można kupić coś podobnego?, bo sklep Bopa sprzedaje tylko części... tyle się dowiedziałem przez maila
dobra, znalazłem Bopa i jest tak Iguana i stonebreaker za 1699zł z hamulcami mechanicznymi amor 130mm blokada skoku oraz bopa kolbi za 2399 zł z hydraulicznymi... oczywiście wszystkie są nowe z gwarancją, i teraz pytanie co lepiej się opłaca? czy warto przepłacać tyle za hydraulikę??
ani to xc,ani miejskie,nie mówiąc o fr/dh... za 2.4k kupisz rower z amortyzatorem 150mm na grubą ośke,normalnymi "brejklesami" i korbami deore lub hussefelt,za jakieś 1400 zł kupisz lepszy rower niż takiego bopa za 2k