Buty
-
- Kontakt:
Buty
Jakie macie buty na rower ? Ja mam Adidasy, ale one się ślizgają na pedałach.
-
- Kontakt:
opcja szukaj :P
bylo bylo
a ja sie zapytam konkretniej - gdzie w wawie, za jakies 120 zl kupie buty takie "na deske" co pinow sie trzymaja dobrze?? *** z tym ze metalem jestem ale buty na rower trza miec dobre. chyba ze macie pomysl na jakies inne co sie beda trzymac pinow DOBRZE i nie wygryzie mi podeszwy. jakies zwykle jeboki nie daly rady u mnie wakacji :( a teraz jezdze w butach do chodzenia i zal ich torche.
bylo bylo
a ja sie zapytam konkretniej - gdzie w wawie, za jakies 120 zl kupie buty takie "na deske" co pinow sie trzymaja dobrze?? *** z tym ze metalem jestem ale buty na rower trza miec dobre. chyba ze macie pomysl na jakies inne co sie beda trzymac pinow DOBRZE i nie wygryzie mi podeszwy. jakies zwykle jeboki nie daly rady u mnie wakacji :( a teraz jezdze w butach do chodzenia i zal ich torche.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Dobre SPD ( npe Crank Bros) + dobre (sztywne) buty np NorthWave Iguana. Zajebiste przyspieszenie, brak problemów z błotem, a jeśli chodzi o tricki ( sam nie robię, nudne ) to w Kanadzie widziałem no footera ( i to z wpięciem w powietrzu na malletach C ), więc się da
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kuwa jakie burżuje no no no, ja odkąd przerobiłem sobie zajebiste najeczki na klapki przy próbach manuala :) to pomykam w zwykłych trampkostrzałkach takich jakie karzą nosić w szkołach, Converse Allstars się zwą a po bazarach mozna wyhaczyć podróby po góra 20 Pln.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
haloofki sa ok, ale najlepiej Etniesy imho - przeznaczone na BMX, wiec idealne pod platformy, skora sie trzyma, ja w nich i chodze i jezdze i jest luz..
Cshyvy (czy jak Cie tam sie pisze :D ) sa czarne, skoorzane i wytrzymuja nawet koncerty deathowe (po oby stronach sceny) wiec jest git!
Cshyvy (czy jak Cie tam sie pisze :D ) sa czarne, skoorzane i wytrzymuja nawet koncerty deathowe (po oby stronach sceny) wiec jest git!
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka