czy strzela komus w shiverze ?
-
- Kontakt:
czy strzela komus w shiverze ?
mam krotkiego shivera 03 ,przy kazdym ladowaniu strzela jak sk.. od miesiaca.
kupilem go nowego w 04 i zadko jezdze wiec jest swiezy.nie mam hampla z przodu,rozkrecilem-tlumiki ideal olej tez.kumpel zdradzil mi teorie ze wszystkie marcochy "strzelaja" i ze to ok -nie przejmuj sie jezdzij.sama praca normalna czyli mistrz.strzela jak sk!!!mam zasrane gacie z nerw...
kupilem go nowego w 04 i zadko jezdze wiec jest swiezy.nie mam hampla z przodu,rozkrecilem-tlumiki ideal olej tez.kumpel zdradzil mi teorie ze wszystkie marcochy "strzelaja" i ze to ok -nie przejmuj sie jezdzij.sama praca normalna czyli mistrz.strzela jak sk!!!mam zasrane gacie z nerw...
Hehe no zobacz złap za korone i poruszaj (jak nie masz hamulca to wsadz buta zegby koło zatrzyjmać) jak czujesz jakies takie trzaski w koronie to zaczyna sie strzelanii ja bym to gonił:/ bo wqrwia strasznie:P a moze to poprostu stery?? wes wybij dolną miske posmaruj lekko rame od srodka i wbij spowrotem:p jak nie pomoze to na bank amor:pwiem ze wybicie rury sterowej i spowrotem wprasowanioe (w dobrym rowerowym ci to zrobią) i to pomaga:P
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moj kolega ma ten sam model co ty, kupil go w 2004 roku i tez mu strzela a on jezdzi na maxa lajtowo :/ co prawda strzelanie nie jest jakies hardcorowe ale wyczuwa sie je i nie jest milo slyszec ten dzwiek....niewiem czy kumpel cos z tym zrobil bo ladnych pare dni sie z nim nie widzialem
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970