[rama]Iron horse

swimfanswimfan
Kontakt:

[rama]Iron horse

Post autor: swimfanswimfan »

Witam ,mam pytanie czy ktos z Was orientuje sie czy Iron Hors ma gwarancje na rame dozywotnio czy np na 2 lata.
Jezeli nie to prosze moze ktos spawal aluminium 6069 i zna jakiegos dobrego spawacza,pozdrawiam
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Firma Iron Horse upadła pare lat temu ;)
swimfanswimfan
Kontakt:

no wlasnie wiem/slyszalem , moze ktos inny przejol jej wlasnosc np.mongoos, trek itp
Dartmoor
Kontakt:

Post autor: Dartmoor »

Akurat trafiles z tym Mongoose :) Wlasciciel Iron Horse to jakas kanadyjska korporacja bedaca wlascicielem kilku rowerowych marek (GT, Cannondale, Mongoose, Schwinn) i wielu innych "dupereli". Sadze, ze nie masz szans na uznanie gwarancji, bo nie robia juz ram wyczynowych, tylko jakies "marketowce". Zawsze mozesz sprobowac do nich napisac, to nie kosztuje...
Strona ironhorse.com dziala, masz tam zakladke SUPPORT, poszukaj maila albo telefonu. Powodzenia ! :)
swimfanswimfan
Kontakt:

no dzieki za slowa otuchy:),tak z moongosem to cos mi sie zdawalo:)generalnie zawiszenie super D-wlink tylko strasznie g...... ramy (pekaja) mieli :(,jak tak czytam na necie
ODPOWIEDZ