Zmiana sterówki w dwupółce 1.5-->1/1.8
Zmiana sterówki w dwupółce 1.5-->1/1.8
Pytam z ciekawości czy jest to realne i opłacalne?
Domyślam się że trzeba by kupić półkę na 1/1.8 ale czy trzeba wymieniać golenie górne? czy po prostu jakość nabić nową sterówkę? Spotkał się ktoś z czymś takim?
Domyślam się że trzeba by kupić półkę na 1/1.8 ale czy trzeba wymieniać golenie górne? czy po prostu jakość nabić nową sterówkę? Spotkał się ktoś z czymś takim?
Też zapytam z ciekawości - jaki masz amortyzator, bo w życiu nie widziałem dwupółki ze sterówką 1,5"juraski pisze:Pytam z ciekawości

Aha, tak przy okazji to zły dział.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.risseracing.com/product_accessories.shtml i myślisz, że ma? Ile jest takich w Polsce? Wg moich danych około zera.
napisz w którym słowie mam 2 błędy prostaku? Właśnie dzisiejsze forum to perełki i inne tematy,a co do tępoty to możemy się na pw wymienić swoimi dyplomami ba nawet upublicznić na forum sprawdzimy kto gdzie się uczy, uczył
pozdro nie zapomnij dokleić do perełek chyba że ci mama kabel od komputera zabrała

-
- Kontakt:
Wyższa Szkoła Gotowania Na Gazie? Uczył i nie nauczył, za takie błędy to się w podstawówce wstydzi mośku. Lepiej papiery na dysleksję pokaż, czy jakie tam niedorobienia masz w zanadrzu.juraski pisze:co do tępoty to możemy się na pw wymienić swoimi dyplomami ba nawet upublicznić na forum sprawdzimy kto gdzie się uczy, uczył
Byłem skłonny bronić tego dość "dziwnego" tematu bo na forum występuje masa ludzi którzy mało co widzieli i odsądzają innych od czci i wiary tylko dlatego że mają małe horyzonty.juraski pisze:napisz w którym słowie mam 2 błędy prostaku? Właśnie dzisiejsze forum to perełki i inne tematy,a co do tępoty to możemy się na pw wymienić swoimi dyplomami ba nawet upublicznić na forum sprawdzimy kto gdzie się uczy, uczyłpozdro nie zapomnij dokleić do perełek chyba że ci mama kabel od komputera zabrała
Ale już nie zamierzam.
błąd się może każdemu przytrafić. Ale ok, skoro państwową uczelnie nazywasz szkołą gotowania na gazie i to nie jest WYŻSZA tak jak piszesz tylko politechnika, a jak ktoś ma jest dobry ze ścisłych przedmiotów i jest inżynierem niekoniecznie musi być orłem z przedmiotów humanistycznych choć jak podkreślam możemy się wymienić zdobytym wykształceniem, może chociaż maturą o ile ją masz:D
-
- Kontakt: