Kamieńsk- reaktywacja :)

lollex
Kontakt:

Kamieńsk- reaktywacja :)

Post autor: lollex »

Tytuł tematu budzi może duże kontrowersje :) ale tak nie jest. Jako że po usilnych negocjacjach doszliśmy do porozumienia z ośrodkiem g. kamieńsk i nadleśnictwem, otrzymaliśmy zgode na prowadzenie jakichkolwiek działań. Prośbe zwracam do lokalesów, (ktorych jeszcze nie znamy) oraz osób z centralnej polski które mogły by coś podziabać :) Szukamy osób chętnych do budowy nowej trasy. Na trasie obecnie czynnej osiągneliśmy chyba aktualnie wszystko, trasa jest przejedzona, bez możliwości rozbudowy i jakichkolwiek działań. Dotychczas podjelismy pracę nad nowym dołem trasy (na wyplaszczeniu po drewnianej hopie na prawo ) trasa jest otaśmowana, wjazd aktualnie też ponieważ w kwestii drewna ośrodek pocałował nas w dupe, a potrzeba nam go nieco na nowy most i finalnego dużego gapa, wraz z objazdem. Nie potrzeba go aż tak dużo do ukończenia wspomnianej nowej dolnej sekcji, lecz nie damy rady bez pomocy. Ktoś kto tam był doskonale wie, że końcowa sekcja trasy jest w nie najlepszym stanie, brak jej płynności, czegokolwiek jej brak :) Jest nas tylko czterech, potrzebujemy wsparcia chętnych osób do pomocy aby znów zagościło tam życie :) Zwracam się głównie do panów z warszawy i okolic którzy jak dotychczas często nas odwiedzają, każda para rąk się przyda :) Panowie pamiętajcie, bo pewnie 80% osób pomyśli sobie po co ja mam się męczyć, nie robimy tego dla kogoś, robimy to dla siebie! Jesteśmy otwarci na wszelką współprace, w wrazie pytań preferuje kontakt pw, lub gg: 12497283, pozdrower!
ODPOWIEDZ