Shimano Ultegra
-
- Kontakt:
Shimano Ultegra
Siema; ] czy tylna przerzutka Shiamno Ultegra nada się do DH/Fr?
-
- Kontakt:
Mnie też czeka wymiana przerzutki.
Nie wiem tylko co wybrać. Obecnie mam 5-letnią Sorę z zajebistym luzem. Z powodu braku kasy muszę na niej przekulać do końca tego sezonu. Może uda się, że jeszcze w tym sezonie ją zakupię.
Patrzyłem na różne oferty. I te oferty wpadły mi w oko:
SRAM x7
SLX SS
Zee SS
Ultegra
Tiagra
Kolejność, jaką przedstawiłem jest oczywiście przypadkowa. Wszystkie przerzutki chcę mieć na krótkim wózku (Tylne koło 24" - Big Hit 2004).
Pytanie, co się najlepiej nada do szeroko pojętego FR. Zamierzam zaliczyć jakieś 3-4 zawody w DH, a jeździć będę głównie po lokalnych traskach.
Manetkę oczywiście dokupię, ale priorytetem jej wyboru jest przerzutka.
Co byście mi polecili? A może coś innego spoza listy?
Nie wiem tylko co wybrać. Obecnie mam 5-letnią Sorę z zajebistym luzem. Z powodu braku kasy muszę na niej przekulać do końca tego sezonu. Może uda się, że jeszcze w tym sezonie ją zakupię.
Patrzyłem na różne oferty. I te oferty wpadły mi w oko:
SRAM x7
SLX SS
Zee SS
Ultegra
Tiagra
Kolejność, jaką przedstawiłem jest oczywiście przypadkowa. Wszystkie przerzutki chcę mieć na krótkim wózku (Tylne koło 24" - Big Hit 2004).
Pytanie, co się najlepiej nada do szeroko pojętego FR. Zamierzam zaliczyć jakieś 3-4 zawody w DH, a jeździć będę głównie po lokalnych traskach.
Manetkę oczywiście dokupię, ale priorytetem jej wyboru jest przerzutka.
Co byście mi polecili? A może coś innego spoza listy?