kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Tez u Was pada? Czemu zawsze na wiosne? Czemu zawsze wtedy gdy mi sie chce jezdzic? Fvkkkkkkkkkkkkkkk!!!
Pogoda
-
- Kontakt:
a w Olsztynie od wczoraj rana caaały czas pada - raz kropi raz n********a.
Dziś korzystając z takiego momentu lekkiej mrzawy pojechaliśmy na tor w lesie, i pięknie, ładnie pod wielkimi drzewami gdzie nie padało sypaliśmy dirta. Do drugich zawodów DH Wąwóz może skończymy (3 hopy w rytmie) - jeszcze 4 miesiące co prawda, ale tam jest wielki problem z ziemią..
Dziś korzystając z takiego momentu lekkiej mrzawy pojechaliśmy na tor w lesie, i pięknie, ładnie pod wielkimi drzewami gdzie nie padało sypaliśmy dirta. Do drugich zawodów DH Wąwóz może skończymy (3 hopy w rytmie) - jeszcze 4 miesiące co prawda, ale tam jest wielki problem z ziemią..
http://jacuch.prv.pl
dziś była good pogoada i mam nadzieje że bedzie taka w czwartek i w piątek i przez cały weekend z reszta bo jak nie to bede miał po maxie spier..... humor już mam dośc tych deszczów i gradów. Jak wracałem z dworu to mnie grad złapał i cała twarz nie po nim bolała najgorsze było jak napier..... w uszy
The Power Is On Your Side !!!